Cimbru înlocui antibiotice

/ Vizionări: 7030

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cimbru probleme mari în medicina modernă - apariţia de microbi rezistente la antibiotice. Poate că va ajuta să facă faţă mai comune plante - oregano, busuioc, cimbru.

Dependenta de est şi de sud popoarelor de condimente şi uleiuri aromatice - nu doar un capriciu gust rasfat. Dacă nu ar fi ierburi şi condimente, boala cumplita ar fi demolat la sol aceste persoane.

Noi dovezi de acest lucru, oamenii de stiinta au descoperit la Universitatea de Vest din Anglia. În colaborare cu omologii din India, care au studiat Himalaya oregano planta nobil. Acesta conţine o mulţime de compuşi aromatici, dintre care unul - carvacrol - a atras mult timp ştiinţa propriu proprietăţile lor. Este cunoscut faptul că uleiuri esenţiale cu un conţinut ridicat de carvacrol ucide microbii nu numai de multe, si paraziti, cum ar fi giardia (viermi vii de mici dimensiuni la nivelul intestinului subţire şi a vezicii biliare).

Aceste proprietăţi sunt confirmate si oregano. Cercetatorii britanici au comparat efectul de ulei de derivate din acesta, cu 18 cele mai populare antibiotice. Şi asiguraţi-vă că funcţionează mai bine - chiar omoare rezistent la microbi de droguri. De exemplu, Staphylococcus aureus, care a devenit un flagel de toate spitalele din lume - focar de rezistente forme de droguri sunt uneori obligate să ardă întreaga napalm clinica, mai mult decât orice, nu a luat.

Aceste rezultate ne permit să înceapă producţia de săpun nu numai şi praful de spălat cu un extract de oregano, dar haine speciale, de asemenea, şi bandaje, precum şi spray-uri cu uleiuri esentiale - microbii mor chiar în concentraţii mici în aer. Boom de aşteptare şi bioadditives producătorilor şi uleiuri esenţiale cu carvacrol.

Vestea este bun pentru noi: pentru un consum regulat de plante suntem consolidarea protecţiei împotriva noastră numeroase infecţii şi paraziţi. Pentru a face acest lucru în mod regulat adaugă la salate, supe, ceai, iarba proaspătă maghiran - asa am numit oregano, precum şi rudele ei - busuioc, cimbru, cimbrişor. Cottagers trebuie rasa neapărat în zona de o planta grădină mică, şi în timpul iernii pot fi cultivate în ghivece la domiciliu, ca de obicei flori. Şi mirosul este plăcut, şi Garda de sănătate.


Sursa poselenia.ru cu referire la lady.mail.ru