Cinci litri de apa pentru putere în casa ta

/ Vizionări: 7342

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sursa: www.eco-way.org
Cinci litri de apa furniza energia casa ta toată ziua. Această declaraţie curajoasă a fost făcută de profesorul Masachussetskogo Tehnicheskolgo Universitatea Dan Nocera (Dan Nocera) la Aspen forum dedicat ecologie şi mediu . El descrie o imagine simplă a unei puteri revoluţionare şi susţine că casele noastre vor fi atât pentru noi surse de energie şi surse de combustibil. Şi acest lucru nu este ficţiune!

Potrivit Nocera, chiar dacă umanitatea este de a investi toate instrumentele necesare pentru a produce energie, dezvoltarea energiei eoliene, centrale electrice nucleare, încă în anul 2050 ne vom confrunta cu lipsa de putere. El a estimat nevoile omenirii la acel moment în 16TVatt, dar folosind capacitatea existentă pentru a atinge astfel de obiective, nu putem.

Dar soluţia este! Şi pentru că nu el să facă noi descoperiri ştiinţifice, dar chiar a face o bună utilizare a celor existente.

Dan Nocera a spus că Universitatea Tehnică Masachussetsky inaugura saptamana viitoare un brevet pentru un ieftine, usor efectiv la fabricarea electrolizor pe baza de cobalt, fosfat si potasiu. Această tehnologie se bazează pe o serie de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperis, care produc energie electrică pentru alocarea apei de oxigen şi hidrogen. gaze evoluat ca o lipsa de energie electrică la domiciliu şi pentru realimentare de celule de hidrogen de combustibil pentru vehicule cu motor pe bază de hidrogen curat, Kotra suficient pentru 500 km. Pentru a obţine aceste rezultate, ar trebui să fie doar 5 litri de apa obişnuită.

electrolizor Nou funcţionează la temperatura camerei este atât de eficientă ca folosirea continuă a luminii ca principala sursa de energie nu este pusă la îndoială. Noua tehnologie va permite să descentralizeze producerea de energie electrică şi să asigure o independenţă energetică completă.

Problema de securitate nu este ocolit de Nocera şi a spus că preocupările sunt total nefondate, deoarece societăţi care funcţionează cu hidrogen şi oxigen depozitate şi le-a folosit fără probleme. "Este chiar mai sigur decât de gaze naturale, pe care le arde în casele noastre de foc deschis.. Asta e ceea ce este foarte periculos"


Cel mai bun ekonovinki eco-way.org