Citroen C-Zero este un frate geamăn francez de japonezi i-MiEV

/ Vizionări: 3488

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Citroen C-Zero еще один французский брат близнец японского i-MiEV În ţările dezvoltate, aproape fiecare locuitor a doua masina, iar majoritatea conducătorilor auto sa mutat la echipajele lor la şi de la locul de muncă în splendida izolare. Are sens să se mute monstru polutoratonnogo de fier pentru a furniza de la punctul A la punctul B, o greutate de pasageri zecime tone de unul?

Raţională şi europenii economice mult timp în urmă a dat seama că dimensiunea de masina nu a compensa pentru imagine şi mai ales să nu adăugaţi, ca o masina compacta de a economisi bani şi încă foarte utilă într-un flux dens de trafic şi locuri de parcare aglomerata.

Acest week-end va fi marcat nu numai începutul primei runde alegerile prezidenţiale din Ucraina, dar, de asemenea, deschiderea Salonul Auto de la Bruxelles, în Belgia, unde compania Citroen sa prezinte "noi" electric C-Zero. În cazul în care această maşină sună familiar, este pentru că am văzut deja în această maşină de performanţă a Mitsubishi (Mitsubishi) şi Peugeot (Peugeot), a prezentat modelele de i-MiEV şi Ion, respectiv. Într-adevăr, masina a fost iniţial dezvoltat de Mitsubishi, şi a fost împrumutat de marci europene ca o bază pentru a construi masinile lor.

Citroen C-Zero еще один французский брат близнец японского i-MiEV

Foto: green.autoblog.com

Deşi toate cele trei vehicule efectuate pe baza de absolut identice, şi chiar arata aproape identic, producătorii de diferite, folosind diferite specificaţii. Mai optimişti în acest sens, japonezii, care susţin că vehiculul ciclu combinat la o singură încărcare poate dura până la 160 km. Europenii aduce mai aproape de realitate la 130 de km, dar experţi independenţi evalua în mod realist posibil kilometraj de 100 km. În acelaşi timp de mediu urban moderne, să călătorească la locul de muncă şi înapoi, cu o oprire la supermarket pentru a face cumpărături, acest lucru este destul de mult. În plus, atunci când încărcarea masina va fi produs nu numai în timpul nopţii de la reţea, dar, de asemenea, pe deja existente în realitate, parcare solare.

-Puternic motor 64 complet dispersat în tăcere o avtomobilchik mici de până la 100 km / h în 15 secunde. Timp de 30 de minute bateria auto poate fi taxat cu până la 80% pe combustibil speciale de la priza de 400 volti.

masinile mici vor fi la mare cautare în traficul aglomerat din oraşe europene. În acest an masina va intra în producţie şi va apărea pe drumurile europene.

PS Astăzi, unul dintre canalele de televiziune din Ucraina, am observat publicitate electrice Renault, cu modelul de masina nu este numit, dar apariţia unui simplu cunoscut brand bine cu informaţii similare în mass-media ne dă motive să sperăm că maşina electrică va fi în curând cu noi, nu numai în imagini.

Istonik