Compania austriacă KTM optează pentru mediul înconjurător şi produce E3W

/ Vizionări: 2596

Compania  austriacă  KTM optează pentru mediul înconjurător şi produce E3W

 

Compania  austriacă  KTM optează pentru mediul înconjurător şi produce E3W

Compania austriacă KTM a decis să lanseze ceva ecologic. Publicului i-a fost oferit  un E3W. Se presupune că costul mijlocului de transport ecologic va fi 5000 de euro. În acest caz, costul este optim, deoarece în la momentul actual pe piaţa auto se petrece o adevărată cursă - toţi tind să ocupe la maxim o nişă noua.

 

Compania  austriacă  KTM optează pentru mediul înconjurător şi produce E3W

În crearea acestei opere de artă dezvoltatorii KTM au colaborat cu Institutul de Tehnologie. Din  această unire şi a fost lansat un cărucior electric cu două scaune, caroseria din aliaje de polimer. Producţia lui de masă şi vânzarea sunt programate aproximativ pentru 2013. Această maşină electrică este ideală pentru călătorii urbane, dimensiunea ei înlesneşte găsirea unui loc de parcare, nu există nici bubuitul centralei electrice, ceea ce este tipic pentru maşinile convenţionale cu motorul cu combustie. Uşile s-au dovedit a fi foarte confortabile şi se deschid în sus. Greutatea ei este de o jumătate de tonă, acest lucru a devenit posibil datorită caroseriei din materialul fuzibil răspândit acum pe scară largă.

Unitatea de putere de douăzeci CP se încarcă de la bateria litiu-ion. Conform caracteristicilor tehnice, unitatea vă permite să navigaţi pe întinderi vaste ale planetei noastre la o singură încărcare până la 100 de kilometri.

Piaţă în creştere rapidă a maşinilor "verzi"  se extinde şi principalul concurent pentru KTM este un autovehicul concept francez Renault, numit Twizy45. Francezii l-au scos la lumină încă în 2009.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru