Compania Rinspeed a prezentat autobuzul MicroMAX*

/ Vizionări: 2622

 

Rinspeed презентовал автобус microMAX

 

 

 

În curând veţi avea posibilitatea să vizionaţi produsul nou al companiei elveţiene Rinspeed, la Salonul Auto de la Geneva 2013, care se va deschide la începutul lunii martie. Iar, deocamdată vom elucida unele detalii ale modelului conceptual MicroMAX.

 

Este evident că compania Rinspeed, pledează în favoarea ideii de închiriere pe termen scurt a vehiculului. Modelul conceptual MicroMAX a fost creat anume în acest scop. Autobuzul reprezintă o simbioză armonioasă de transport public și privat, este echipat suplimentar cu acces la internet prin tehnologia wi-fi, frigider şi chiar un aparat de cafea.

Înălțimea MicroMAX constituie 2.2 metri! Se pare ca acesta nu este foarte frumos, însă oferă pasagerilor posibilitatea de a profita la maxim de spaţiul interior al salonului vehiculului, al cărui lungime poate fi comparată cu un hatchback foarte compact. În interiorul autobuzului încap liber 4 persoane împreună cu șoferul. Locurile pentru pasageri sunt "semi-verticale", prin urmare, în maşină rămâne încă destul spațiu pentru bagaje și comodităţile menționate anterior.

Sistemul de putere al microbuzului MicroMAX, desigur, este complet electric. Caracteristicile tehnice ale vehiculului sunt divulgate pe deplin numai în timpul showului-auto de la Geneva din martie. Apropo, reprezentanţii companiei Rinspeed au făcut o declarație că, în cazul dacă MicroMAX ar fi produs în serie, costul acestuia nu ar depăși 10.000 de euro.

Ar trebui să facem o mică clarificare. Zona de interes și de activitate a companiei Rinspeed este restaurarea automobilelor clasice și modificarea modelelor de vehicule moderne, cum ar fi de exemplu, Porsche 911 Turbo şi Subaru Forester. În plus, aproape în fiecare an elveţienii bucură societatea automobiliștilor cu un vehicul conceptual exotic care, cu siguranţă, demonstrează cel mai înalt nivel de proiectare și abilități de inginerie a creatorilor săi. Din păcate, nici unul dintre aceste modele conceptuale ale companiei Rinspeed, deocamdată nu a reușit să ajungă pe linia de producție în masă.

 

* Articolul a parvenit la redacţie fără a cunoaşte evenimentele de la Salonul Auto.

 

 

Sursa: naturelover.ru