Concert pentru a marca aniversarea a 62 din Victoriei.

/ Vizionări: 4794

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ieri, 9 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, a avut loc un concert pentru a marca aniversarea a 62 victorie în al doilea război mondial.

De pe scena au fost rostite mai multe cuvinte calde pe partea de veterani. Concertul a fost urmat de numeroase echipe din Moldova, dar că într-adevăr a fost o surpriză plăcută pentru mulţi, aşa că această echipă bard declaraţie că se numeşte "Rassvetny Barzi. tinerilor băieţi şi fete, au luat la etapa, înfiinţat în microfoane pentru chitară, a felicitat toate vacanţă şi dorea din toată lumea. Sunat şi cântece de autor.

Concert

Concert

Frumos şi versuri expresive, frumoasa muzica usoara, toate împreună a fost minunat. Aprobator audienţă de reacţie în mod clar a arătat că piesele bardului sunt foarte apreciate în societatea modernă. mai multe melodii spectacolului, barzi au invitat pe toţi cei prezenţi la concertul lui pe 2 iunie şi aplauze a dat drumul spre etapa următoare trupa.

După cum sa dovedit, echipa de "Rassvetny Barzi" a fost format în decontare de mediu în teritoriul republicii noastre. Băieţii au ajuns la concert direct de la decontare. După discursul echipa a călătorit la Puskin Park, în cazul în care într-o atmosferă informală a continuat discursul său, strângând în jurul lui un număr mare de ascultatori si fani. Cîntece în limbile rusă şi ucraineană şi a provocat interes autentic pentru elevi.

În ce mai popular este ideea de aşezări de mediu în lumea modernă. Deja există sute de eco-posleni atât în Europa şi ţările CSI şi în străinătate. poslenii ecologice in Republica Moldova il puteti citi in articolul "Ecovillage" fericit "în Moldova.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137