Conferinţa internaţională privind crearea de ecovillage, format din case de rudenie.

/ Vizionări: 6912

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Caucaz + Poze de la Conferinta .

În Munţii Caucaz, zona Gelendjik, a avut loc conferinţa internaţională periodice cu privire la stabilirea unor aşezări ecologice constând din case ancestrale, o idee care este descrisă în cartea seria "Cedrii din Rusia".

Conferinţă a fost organizată în valea Janet. antreprenorilor locali au închiriat teren în pustie, în munţi şi un centru pentru a stabili casele de rudenie. Astazi este alcătuită din scene, un pătrat de piatra frumoasa, cu peluze si paturi de flori, set de boxe din lemn care a oferit produse fabricate în locuinţele ancestrale, şi a produselor legate direct de promovarea ideii de case de rudenie. În plus, organizat de sala de mese de a manca sanatos. În viitor va fi un hotel, de tabere pentru copii si multe altele. Şi numim JAR-Town.

Conferinţa a durat nouă zile. Acesta a deschis în oraşul Gelendjik mare concert Bardovskii la pătrat lângă cinematograful centrală "Thunderbird" pe 21 septembrie seara, şi sa încheiat în final acelaşi concert de gală al 30-lea în cinema.

De la 22 la 30 septembrie, toate evenimentele au avut loc la Yar-City. Oamenii au fost câteva mii, majoritatea din ţările vecine, dar erau oameni din Europa, SUA, Izraili şi alte multe ţări. Toate adăpostite în corturi, care, în lagărele de cort mare, şi care în mod individual, în grupuri mici.

Grupul nostru de oraş, într-o perioadă de patru-om, a ajuns în valea râului Janet Pe 14 septembrie, pentru că în afară de conferinţă am fost interesat de Dolmen Caucazul de Nord. În valea Janet, au găsit patru numere întregi, şi zeci sau distruse. În plus, am vizitat alte multe locuri unde există dolmene.

În această zi ne-am întâlnit o mulţime de prieteni - cea mai mare parte din Rusia şi Ucraina, înfiinţat tabara de curatare Romashkovo, departe de principal, bard de compensare. Asta seara a fost cina cu prietenii la foc de tabara cu o chitară, cântând, glume, râsete şi conversaţie. ulterioare, precum şi toate nopţile Acest lucru, am ajuns la ratoni. creaturi uimitoare, ele sunt absolut nu se teme de oameni. Noi le-a dat o sedinta foto rapid.

A doua zi, ne-am petrecut cea mai mare parte de mers pe jos pe râu Genet. Ea nu sa oprit surprinzător noi, pentru fiecare nouă rândul său, peisaje, unul mai bun decât altul. Apoi de călătorie la mare (vezi aici), excursii la locurile în care există alte grupuri de dolmene. În general, Caucazul de Nord sunt aproximativ 10 000.

Deci, am petrecut timp înainte de conferinţă. Acesta a fost deschis în Gelendjik, după cum sa afirmat deja, şi a continuat în JAR-City. Prima zi a fost de orientare, a descris lege pe parcursul conferinţei, scopurile şi obiectivele acestuia, pe teme de mese rotunde au fost prezentate ansambluri din diferite ţări. Grupul nostru a vorbit despre vin şi realizări în domeniul construcţiilor Ecovillage. Deoarece am adus un full-color publicat revista recent cu o mulţime de fotografii şi o descriere a aşezărilor noastre, care se numeşte: "Noroc, aşa cum a fost, este şi va. Cred că, fără falsă modestie, putem spune cu încredere că revista a primit cea mai mare de evaluare, cei care l-au văzut.

Caucaz În această zi, au existat mai multe concerte, concerte, în general, a avut loc în fiecare seară, iar pe langa acestea s-au desfăşurat mai multe disco etnice. De asemenea, demn de remarcat faptul că, în paralel în timpul conferinţei a avut loc la Gelendjik considerentele de zi cu zi. În dimineaţa, dans, în întreaga lume, un mic concert, precum şi conferinţa în sine până seara. discuţie mai multe subiecte, spiritul antreprenorial, aici este de remarcat faptul că acum câţiva ani, a fost organizat de către SA "Rodovoy Casa ", al cărei scop principal este proiecte sponsorizate de circulaţie în jurul lumii, promovând idei şi scop lucrativ, continuarea punerii în aplicare a proiectului. În plus, au fost prezentate şi alţi agenţi economici din diferite regiuni ale lumii, au fost parteneri, au convenit asupra cooperării în continuare, precum şi, a comentat cu privire la rezultatele sarcinilor anterioare.

Încă o dată, a vorbit despre Academia de Dezvoltare de case ancestrale, rezultatele activităţilor în regiunile şi perspectivele de extindere, inclusiv Moldova. Sunt discutate şi au convenit asupra cooperării în mass-media.
Au fost reprezentanţi ai unor ziare din Rusia şi Ucraina, jurnalişti, oameni de a crea şi menţine un site pe Internet. Tot aici a fost prezentat şi Republica Moldova. S-au spus cu privire la activităţile economice ale mass-media, profesionalismul jurnaliştilor, necesitatea unei baze de cablul de extins şi de calitate, mai îndeaproape, şi, desigur, rezultatele obţinute pe parcursul ultimului an.

Acelaşi lucru a avut loc mese rotunde pe ecovillage. Acesta a fost raportat cu privire la activităţile întreprinse, planurile pentru viitor, discuta problemele şi soluţiile. Au fost mai multe meserii, care ar putea fi stăpânite, dacă doriţi, chiar acolo, de exemplu - ceramica. De asemenea, discutate pe larg problemele de educaţie şi opţiuni pentru şcolile din ecovillage, unii au vorbit despre experienţele lor. A fost tema surselor alternative de energie, opţiunile pentru locuinţe ecologice. Oamenii angajat, de dans, a ridicat abilitatile sale vocale, desen, faci practicieni psychoenergetic şi multe, multe altele.

Sincer, întregi şi nu-mi amintesc, şi chiar fizic imposibil pentru toţi să participe, aşa că am avut de a alege.

În general, totul este productiv, distractiv si foarte interesant. La sfârşitul organizatorii conferinţei a mulţumit tuturor pentru vin, a felicitat încheierea cu succes a conferinţei şi a invitat toate să participe la următoarea conferinţă să aibă loc exact un an mai târziu.

Acesta începe în oraşul Krasnodar, un concert de gală mare, şi după concert, pentru membri înregistraţi ai conferinţa va oferi autobuze, pe care toate transfer la eco-decontare "VEDRUSSIYA" că, în Krasnodar. Acolo, oamenii pot fi cazaţi într-un hotel de aşezări, sau în corturi (corturi pot fi închiriate). Următoarele două zile va fi festivităţile, un program care este proiectat pentru a se asigura că oamenii nu sunt conştienţi unul de celălalt, ar putea îndeplini şi relaxaţi-vă.

În acest caz, în acest an au participat circa 300 de persoane - spune că a fost mare. În paralel, lucrări pentru copii centru de creatie. În anul următor el va fi al treilea an. Programul Center, o foarte interesantă şi bogată. Copiii învaţă să înoate, du-te în căutare de comori, se angajeze în sport, etc În a treia zi, o vacanta de autobuz centralizat este mutat Gelendjik, în cazul în care la ora 19 noaptea, se execută deschiderea oficială a vacanţă de pe coasta, si atunci toate merg la Yar-oraş. Şi de luni până vineri, parte a conferintei de afaceri. Luni, în ziua de informaţii,, publicarea de televiziune, website-uri si etc Marţi, companii de finanţe şi alte mese rotunde. Miercuri, cea mai mare parte tot de creaţie. Joi, alte tabele rotunde, care nu sunt incluse în zilele precedente. Vineri, aşezările zile casele de rudenie, iar la sfârşitul zilei, o reuniune a directorilor de companii financiare, care, printre altele rezuma exerciţiului financiar. Sambata si duminica, concerte mari si ceremoniile de închidere. Toate va dura nouă zile. Acesta este încă un model de evenimente viitoare, care va fi completată. Cu o săptămână înainte de conferinţă şi o săptămână mai târziu, va fi, de asemenea, o reuniune a Academiei de case ancestrale, opganizatorom care este, Viktor Yakovlevich Medicii, un rezident de decontare Generic nativ, un membru al Dumei de Stat a Rusiei, academician de cunoştinţe economice din Rusia.

După ce a anunţat doar, sa spus o multime de cuvinte calde adreseaza celor care produc toate s-au adunat aici, care este, B. Maigret şi protagonistul din cărţile sale - Anasnasii. Sub aplauzele generale de la peste tot, cum a fost planificat, concert în oraşul Gelendjik.