Conflict sau armonie — pe care le dau copiilor noştri?

/ Vizionări: 3458

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

care ne da copiilor noştri? Oh, aceste copii! " De ce sunt atât de obraznic? De ce ignora părinţii şi profesorii? De ce adolescenti fug de acasa? Tema - un ghimpe pentru aproape fiecare părinte. Aşa că a încetat să mai vorbească. Tema pacient "Părinţi şi copii" pentru a discuta nu este acceptată. Toate demisionat la faptul că este imposibil să se schimbe ceva. Şi totuşi ...

În viaţa fiecărui om este perioada de maturare, tranziţia de la "copil" la o stare de "adulte". Aceasta este perioada cand copilul controale "pe puterea" valorilor şi principiilor de viaţă, pe care a predat părinţilor. Foarte adesea, aceste principii sunt contrare realităţii existente.

Toate noastre de bunătate, decenţă, onestitate şi îngrijirea risipi ca praful în faţa realităţii uragan. Pe stradă, la şcoală şi copilul vede la televizor valorilor opuse: lăcomia, cruzimea şi înşelăciune. Psihicul copilului nu deţine un astfel de contrast.

Cum de a oferi copilului dumneavoastră valorile dreptul la viaţă? Cum se obţine exact ghidată de valorile noastre, nu cele care impun strada?

Începând cu 13 ani, un copil incepe procesul de socializare - el învaţă să trăiască într-o societate in conformitate cu legile societăţii. Asta este, el începe pentru a vedea impactul mediului extern înconjurător. Dacă în copilăria timpurie, până la 3 ani copil pana ca un exemplu pentru a fi imitat percepe tatăl şi mama, de la 3 ani la 13 - anturaj, după 13 ani de efect de prioritate - în mediul extern.

Se pare că da un copil la şcoală până la vârsta de şaptesprezece ani, am condamne la educaţie al şcolii şi pe stradă. Editaţi această situaţie poate singurul loc copilului într-un astfel de mediu, care oferă un exemplu de, îngrijirea şi iubitoare relaţie bună cu ele.

În cazul în care pentru a găsi o astfel de societate? Cum să înţeleagă legile prin care să-l construiască? Omenirea a deschis deja o multime de legi in domeniul de astronomie, fizica, biologie, genetică, etc Numai ştiinţă a societăţii umane şi educaţia sunt "supte din deget, am studiat un proces amar şi de eroare.

Pentru copiii noştri cresc în conflict cu realitatea înconjurătoare, trebuie să-i educe în conformitate cu legile şi principiile unei societăţi armonioase. Şi natura însăşi ne spune că este - legile de armonie şi dragoste. Numai o lume în care toată lumea are grijă nu numai despre ei înşişi, şi - din ce în ce - interesele altora, va permite fiecare dintre noi se simt deplină armonie si perfectiune.

Oleg Petrochenko
stalkingmyself.livejournal.com