Conifere farmacie

/ Vizionări: 8468

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

ace
Proprietăţi de vindecare de conifere cunoscut pentru o lungă perioadă de timp. Aerul din păduri de conifere este plin de mirosuri dulci - substanţe capabile să izbitoare microorganisme periculoase, precum şi ace şi răşină sunt utilizate pe scară largă în medicina populară. Ele sunt de multe substanţe biologic active care au curative si de putere de stimulare.

De exemplu, în ace de cedru siberian conţine 250-350 mg de vitamina C (o tona de ace de cedru poate primi 5000 porţii zilnic de vitamina C), şi ulei de cedru conţine vitamina E de doua ori mai mult comparativ cu nuci şi migdale.

Iată câteva reţete pentru "farmacie de conifere.

Când picioarele radiculite mâncat fiert cu sare şi să facă o baie. Perfuzii de sucursale ale ace de pin, sau de oriunde sub formă de băi utilizate pentru reumatism.

Pentru a preveni pregătirea de vitamina perfuzie ace beri-beri (20 g / 1 cană de apă) şi să-l utilizaţi la 2 linguri de trei ori pe zi.
Pentru a vindeca o durere în gât, utilizaţi un decoct de muguri de pin pentru inhalare. De asemenea, în angină pectorală ar trebui să sape în fiecare nară o picătură de ulei de pin.

Decoct de molid tineri au conuri-inflamatorii şi anti efect antiseptic, si este util pentru a utiliza în inflamaţie a tractului respirator superior şi astm bronşic.Prin Uliana Volkova
l-navigator.ru