Construcția de pe Calea Ieșilor, stopată! (+VIDEO)

/ Vizionări: 1050

Строительство по улице Каля Ешилор было остановлено! (+ВИДЕО)

Construcția obiectului comercial de pe strada Calea Ieșilor a fost stopată.

Deocamdată nu se cunoaște dacă fostul primar interimar al capitalei, Nistor Grozavu, a interzis construcția, cert este că printr-o decizie aprobată de CMC pe data de 3 octombrie, el a fost obligat să anuleze autorizația de construcție în termen de doua zile.

Cum am construit o casă din paie în aşezarea ecologică «Arca» (Video în rusă)

Asta deoarece, autorizația a fost emisă ilegal pe data de 28 august, în condițiile în care în luna iulie, CMC a aprobat mai multe decizii menite să rezolve problema construcțiilor din zonele înverzite ale Chișinăului, din preajma blocurilor locative, precum și între casele situate de-a lungul străzilor și trotuarelor.

Deocamdată, nu se cunoaște dacă construcția a fost stopată temporar, ori definitive, întrucît, Nistor Grozavu, a renunțat la funcție pe data de 6 octombrie. Exact pînă la data de 6 octombrie, Grozavu era obligat să anuleze autorizația de construcție și să înceapă tratative cu proprietarul lotului de pămînt ca să i se propună altul în schimbul celui de pe strada Calea Ieșilor.

Continuare: noi.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137