ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Consumul cărnii cauzează maladii de cancer




Oamenii de ştiinţă americani, au primit noi dovezi că consumul excesiv al cărnii de vită, de porc şi de oaie creşte riscul de deces în timpul perioadei de 10 ani.

 

Potrivit managerului proiectului dezvoltat de Rashmi Sinha, este nocivă aşa-numita carnea "roşie", adică carne de miel, de vită, de porc, precum şi hamburgerii, hot-dog-uri, gustări din carne rece şi bacon. În acelaşi timp carnea de pasăre şi de peşte nu este nocivă pentru organism, a menţionat medicul.

Timp de 10 ani, cercetătorii au observat sănătatea la 545 de mii de bărbaţi şi femei în vîrsta cuprinsă între 50- 71 de ani, care în anumite perioade de timp, au relatat medicilor ce anume ei mănîncă. S-a constatat că consumul cantităţilor mari de carne ”roşie”, cu 22% creşte riscul apariţiei cancerului la bărbaţi şi cu 27 % riscul de a se îmbolnăvi de maladii cardiovasculare.

La femei au fost descoperiţi alţi indicatori. La iubitoarele de carne, cu 20% creşte posibilitatea apariţiei cancerului şi cu 50% creşte probabilitatea apariţiei problemelor cardiace, transmite ami-tass.ru.

 

 

Sursa: liveinternet.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 01 august 2012 11:02
Vizualizări: 3109

Citiţi de asemenea

Complexul megalitic misterios este situat la 700 de metri la nord de satul Anastasievka. Este un tumul cu o înălțime de ...
85
Rețetă simplă și eficientă pentru însănătoșire. Nu creează dependență și curăță eficient mucoasa plămânilor.Beneficiul...
145
Valea râului Hunza (la granița dintre India și Pakistan) este numită "oaza tinereții". Durata de viață a locuitorilor ac...
131
Îmi place foarte mult să încălzesc sauna! Intru în camera cu aburi, stau pe verandă, beau ceai. Dacă merg la saună, rămâ...
166