Controlul total asupra omenirii: adevăr ori teorie a conspiraţiei?

/ Vizionări: 212

Тотальный контроль над человечеством: правда или теория заговора?

Măsurile restrictive, impuse din cauza coronavirusului, diferă de la o ţară la alta. În acest context, Republica Moldova urmează strict recomandările OMS – noi pur şi simplu nu avem o altă experienţă.

Undeva se aplică amenzi pentru o plimbare prin parc, undeva poliţiştii aplică persoanelor ieşite în stradă lovituri cu bastonale de cauciuc, undeva, înainte de a ieşi din propria casă, trebuie să expediezi respectivelor autorităţi un sms cu indicarea scopului ieşirii şi să obţii permisiunea. Aşa sau altfel, drepturile şi libertăţile omului, care mai ieri păreau inalienabile, au fost limitate semnificativ. Dar vor dispărea aceste restricţii odată cu scoaterea carantinei?

Controlul total — un nou film de Galina Ţareva (Video în rusă)
Controlul total — un nou film de Galina Ţareva (Video în rusă)

Zeci ”de ce?”

Orice persoană cu judecată logică şi critică îşi poate pune tot felul de întrebări. De ce au fost restricţionate anume activităţile care întotdeauna au fost considerate utile în de fortificarea imunităţii – plimbările în parc, activităţile sportive pe stadion, mişcarea, obţinerea oxigenului şi a vitaminei D? De ce este salutat ceea ce slăbeşte maxim imunitatea şi sănătatea - şederea neîntreruptă între patru pereţi, cu riscul de a obţine muşchi vlăguiţi, o inimă slăbită, respiraţie greoaie, intestine leneşe, acutizarea bolilor cronice (inclusiv diabetul, astmul, hipertensiunea), depresii şi căderi nervoase?

De ce o familie cu copii nu are voie să meargă cu maşina într-o pădure, unde în apropiere nu există alţi oameni, dar să munceşti în construcţii, în imediata apropiere de colegii de muncă şi fără careva mijloace de protecţie, se poate ?

De ce pe timpul sutiaţiei de urgenţă şi a carantinei vodca poate fi comercializată, iar cărţile – nu?

De ce, ieşind în stradă, oamenii sănătoşi trebuie să-şi pună o mască, dacă medicii înşişi susţin că virusul se transmite prin atingerea obiectului infectat?

Era dictaturii technotronice. Controlul total (Video)
Era dictaturii technotronice. Controlul total (Video)

De fiecare dată, astfel ”de ce” apar tot mai multe.

Un şir de analişti presupun că în spatele măsurilor de combatere a pandemiei se ascunde un experiment nemaivăzut asupra oamenilor. Cineva îi învaţă să execute ordine prosteşti şi care congtravin logicii, pentru a le dezbate ce a mai rămas din judecata logică şi a-i transforma într-o turmă docilă şi uşor de dirijat.

Continuare: noi.md