Copacul solar — un loc convenabil să parchezi și să încarci vehiculul electric

/ Vizionări: 3068

 

 

În Statele Unite, mai mult de 160 miliarde de metri pătraţi de teren sunt amenajaţi astfel pentru a oferi spațiu de parcare. Considerând aceste zone pavate un loc potrivit pentru a produce energie, compania din California, Envision Solar, a creat copacii solari, transmite inhabitat.com. Solar Tree sunt structuri rotative, care servesc ca adăpost pentru mașini și produc energie cu ajutorul panourilor fotovoltaice instalate pe ei.

 

La sfârșitul acestui an, compania intenţionează să construiască 2300 de copaci solari în Carolina de Sud, care vor genera 35 megawați de energie electrică.

 

 

Fondată în 2006 după proiectul arhitectului Robert Noble, compania Envision se bazează în San Diego și oferă o gamă de tehnologii solare. Copacul solar este oferit ca produs pilot și prezentat ca o modalitate inovatoare de a genera energie electrică, îmbunătățind în același timp designul locurilor de parcare. Instalarea este capabilă să se rotească în scop de a captura o cantitate maximă de lumină solară. Arborele solar este echipat cu un sistem de urmărire EnvisionTrak, cu excesul de energie sunt încărcate bateriile Axion.

 

 

Compania este specializată în instalarea "boschetelor solare" sau plantațiilor mari, compuse din copaci solari. În acest an, Envision intenţionează să lanseze un proiect comun cu compania, Horizon Energy Group din Carolina de Sud, în urma căruia vor fi instalaţi 2300 de Solar Trees.

 

 

Sursa: energy-fresh.ru