Corporaţia «Microsoft» a cumpărat Internet serviciu de telefonie «Skype» pentru 8.5 miliarde de dolari

/ Vizionări: 2756

Corporaţia "Microsoft" a cumpărat Internet serviciu de telefonie "Skype" pentru 8.5 miliarde de dolari

Corporaţia "Microsoft" a finalizat oficial achiziţia serviciilor de telefonie pe internet „Skype”  pentru 8.5 miliarde de dolari. Acest lucru a fost menţionat într-un comunicat de presă al corporaţiei.

 

Corporaţia

 

"Aşteptăm cu nerăbdare începutul activităţii comune cu echipa Skype pentru a crea noi oportunităţi de comunicare cu familia, prietenii, clienţii şi colegii", - a spus şeful "Microsoft", Steve Ballmer.

Directorul general „Skype”, Tony Bates, în viitorul foarte apropiat va ocupa funcţia conducătorului secţiei pentru servicii de telefonie pe internet în cadrul companiei "Microsoft" şi se va supune direct lui Steve Ballmer, se specifică în comunicat de presă. "Combinând toate cele mai bune, care sunt în" Microsoft "şi" Skype ", ne străduim să îmbunătăţim modalităţile de legătură şi de comunicare între cetăţenii obişnuiţi şi reprezentaţii mijloacelor de afaceri din întreaga lume, - a declarat Bates - Împreună, vom atinge rapid obiectivul  companiei Skype – a furniza servicii pentru un miliard de utilizatori in fiecare zi ".

"Microsoft" a fost de acord să plătească 8.5 miliarde de dolari pentru serviciul popularul "Skype" încă în luna mai a acestui an. Tranzacţia  a fost aprobată de către consiliile de administraţie ale ambelor companii şi poate deveni cea mai mare din întreaga istorie de 36 de ani al gigantului software.

"Skype" este un lider de piaţă telecomunicaţiilor pe internet, numărul  utilizatorilor înregistraţi constituie 663 de milioane. Pe parcursul anului trecut au fost făcute aproximativ 207 miliarde de apeluri şi conferinţe video. În ultimii ani, performanţele financiare ale companiei au scăzut semnificativ din cauza  răspândirii calculatoarelor şi smartphon-urilor. în "Skype" sunt plătite doar apelurile la telefoane fixe şi cele mobile.

Potrivit observatorilor analitici, cu achiziţionarea companiei"Skype", corporaţia "Microsoft" şi-a consolidat, în mod semnificativ, poziţiile pe piaţa telecomunicaţiilor pe Internet.

 

 

Sursa: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137