Cosmetice din ingrediente naturale: sortimentul creşte

/ Vizionări: 5456

Cosmetice din ingrediente naturale: sortimentul creşte

Cosmetice din ingrediente naturale: sortimentul creşteAţi avut probleme atunci când din cauza calităţii slabe a rimelului ieftin, genele dvs. au pierdut aspectul anterior sau chiar au început să cadă? Oare şamponul a întărit un pic părul dvs.? Sau acesta, ca întotdeauna, este fără luciu, şi firele de păr se despică neobosit la extremităţi? Iar aceste vopsele pentru păr? Este teribil - nu numai că riscaţi să vă îmbolnăviţi de alergie, dar apoi şi părul nu poate fi restabilit. Apropo, crema de faţă ... oare aceasta nu produce grăsimea excesivă a pielii sau invers –uscăciunea? .. Oh, desigur, că nu v-aţi gândit că produsele cosmetice, cu care v-aţi obişnuit, sunt compuse din substanţe, care nu sunt deloc ecologice.

Din fericire, există multe modalităţi de a remedia această situaţie. Soluţia convenţională – prepararea substanţelor similare în condiţii casnice. Aceste lucruri pot fi o mască din cremă pentru faţă, un şampon din pâine de secară şi gălbenuş de ou, scrub din coji de nuci zdrobite, ceai din plante pentru clătirea părului ...

Toate acestea, desigur, sunt minunate, însă nu pot fi utilizate la vopsirea  buzelor sau a genelor. Aveţi nevoie de machiaj, care va fi ecologic curat, şi va satisface pe deplin nevoile dvs. pentru a face frumuseţe.

 

Cosmetice din ingrediente naturale: sortimentul creşte

 

Spălatul rufelor poate fi ecologic, fără a polua natura și fără a provoca alergii
Spălatul rufelor poate fi ecologic, fără a polua natura și fără a provoca alergii

Oh, da, apropo, acest lux există în realitate. Sunt produse cosmetice naturale fabricate în mod individual.

Există producători de mijloace ecologice pentru îngrijire, care oferă o gamă mare de produse cosmetice şi terapeutice. Una dintre aceste firme – Living Nature. Acest produs provine din cel mai curat loc ecologic de pe planetă - Noua Zeelandă.

De exemplu Crema de zi hrănitoare, care hrăneşte pielea cu o consistenţă moale de nutrienţi din uleiuri naturale de mintă, jojoba, avocado, shea, grapefruit, din germenii de grâu, portocală amară, arbore de ceai, mirt de lamâie şi alte plante. Hidratarea pielii este asigurată în plină măsură cu ulei de macadamia, măceş şi enotera, nectarul de Manuka reţine umezeala în celulele pielii..

Dacă vom examina, de exemplu, şampoane, se ştie că acestea conţin  lauril sulfat de sodiu şi alte substanţe, care distrug structura părului. Dar există sampoane organice, bio-şampoane, care calmează pielea iritată a capului, elimină tendinţa spre alergie, revitalizează părul pe toată lungimea şi întăreşte foliculi de păr. Cu un astfel de şampon se poate  mândri marca de produse de îngrijire a pielii Lavera, care deja produce, cosmetice naturale şi medicale, fabricate în mod manual.  Despre acestă marcă Lavera, care a eliminat din componenţa cosmeticelor ingrediente nocive tradiţionale a scris chiar şi Greenpeace.

 

Cosmetice din ingrediente naturale: sortimentul creşte

 

În general, dacă aveţi de gând să cumpăraţi produse de înaltă calitate, apoi căutaţi un internet magazin online de cosmetice naturale.

 

 

Sursa