Cosmetice naturale la domiciliu: combina Naturalis de la Rowenta

/ Vizionări: 6544

Натуральная косметика не выходя из дома: комбайн Naturalis от Rowenta 

 

Argumente în favoarea cosmeticelor naturale
Argumente în favoarea cosmeticelor naturale

Tot mai multe femei încep să se gîndească că frumusețea nu este doar aspectul exterior al pielii netede și fardul pe obraji, ci sănătate și longevitate. După cunoaşterea conţinutului produselor cosmetice de marcă, multe femei renunţă cu fermitate la utilizarea lor. Dorința sexului frumos de a prepara la domiciliu diferite mijloace pentru îngrijirea pielii și părului, a fost sprijinită de firma EliumStudio (sucursala franceză a companiei Rowenta), lansînd pe piaţă o nouă combină Naturalis – un ajutor de neînlocuit pentru fabrica de frumuseţe la domiciliu.

 

Medicii au obosit să tot repete: mai mult de 40% din cancerigeni intră în organizmul nostru cu mijloacele de îngrijire a corpului. Chiar dacă pe ambalaj este scris că în compusul produselor cosmetice sau al parfumurilor intră extractele naturale, sucuri, extracte de plante, în asortiment cu ele vin şi o grămadă de conservanți toxici, stabilizatori, coloranţi, materiale de umplutură și chiar hormoni. Acest lucru privează borcanul sau tubul scump de unele beneficii, dar creează o dependență, prin urmare, devine tot mai greu să opriţi utilizarea acestor produse cosmetice. 

 

Натуральная косметика не выходя из дома: комбайн Naturalis от Rowenta 

 

După cum promite producătorul, cu setul Naturalis va fi mult mai ușor și mai rapid să preparaţi la domiciliu o cremă pentru corp, faţă şi mîini, măști, scruburi, şampoane, balsamuri pentru buze și păr. Întregul arsenal al ingredientelor naturale este pus în serviciul tinereţii, sănătăţii şi frumuseţii – efectul produselor cosmetice depinde pe deplin de ce fel de ierburi, pomuşoare, fructe, uleiuri aromatice, produse lactate, etc veţi folosi. 

 

Натуральная косметика не выходя из дома: комбайн Naturalis от Rowenta 

 

După consistenţă, aceste produse cosmetice nu vor diferi de la cele obişnuite de fabrică, pentru că combina Rowenta este capabilă să repete toate procesele industriale moderne, inclusiv faza de amestec a apei cu ulei pînă la o masă omogenă, acest scop nu poate fi atins chiar şi cu ajutorul unui mixer sau blender. Pentru a efectua procesul de emulsionare este nevoie de un recipient închis, cu un șurub special, care se roteşte la o viteză ultra-înaltă. Emulsia blîndă obţinută hidratează şi în același timp, hrăneşte bine pielea, oferindu-i o îngrijirile necesară. Combina prevede, de asemenea, două programe de prelucrare a componentelor de produse cosmetice: programul rece și cald (cu încălzirea conţinutului pînă la o temperatură indicată, temperatură de maximum constituie 80 de grade).

 

Натуральная косметика не выходя из дома: комбайн Naturalis от Rowenta 

 

În afară de recipientul pentru emulsionare, setul Naturalis include borcane pentru cremă (două câte 100 ml, două cîte 50 ml şi două cîte 15 ml), cîteva linguri pentru amestec și transportare, o spatulă și desigur, un vas de măsurare pentru ingrediente. În plus, producătorii oferă şi un ghid cu rețete selectate. Printre acestea, putem găsi preparate pentru toate domeniile de îngrijire a pielii și a părului: curăţarea de machiaj și murdărie, hrănirea pielii şi menţinerea echilibrului natural de hidratare. Costul invenției utile este aproape 200 de euro (aproximativ 250$), la care se adaugă costul ingredientelor ecologice naturale și al energiei electrice. Dar ce n-ai face de dragul frumuseții?

 

Натуральная косметика не выходя из дома: комбайн Naturalis от Rowenta 

 

Cosmeticele de casă nu au un termen îndelungat de păstrare: de la cîteva zile pînă la o lună, dar acest "dezavantaj" doar confirmă valoarea lor reală (atîta timp cît substanţele sunt vii). Este demn de menționat faptul că lipsa unei chimii elimină necesitatea de a testa produsele cosmetice pe animale – astfel procedează mai multe firme. Producînd creme şi loţiuni naturale la bucătărie, puteți să nu vă faceţi griji pentru emisiile toxice în atmosferă – doar nu este o fabrică industrială! Și, în sfârșit, nu trebuie să aruncați borcanele de sticlă sau din plastic folosite: puteţi utiliza la nesfîrșit cele incluse în set sau orice altă veselă. Acesta este motivul pentru care Naturalis de la Rowenta şi ne place!

 

 

Sursa: facepla.net