Crearea propriului iaz. Partea 1. Vis.

/ Vizionări: 4556

Crearea propriului iaz. Partea 1. Vis.

Probabil că nu există un om pe Pămînt căruia nu-i place să petreacă timpul liber în apropierea surselor de apă, fie rîu, mare, lac sau izvor. În apropierea apei simţi un calm deosebit, o bucurie copilărească liniştită, te poţi arunca în adîncul sufletului pentru a da frîu liber imaginaţiei, a te deconecta de griji şi nevoi care apasă.

Idei pentru un iaz în grădină
Idei pentru un iaz în grădină

A avea un iaz propriu, a veni la el în fiecare dimineaţă pentru a te scaldă în el de cîte ori doreşti: un astfel de vis mi-a venit încă în copilărie. Visele pe care le cultivăm întotdeauna devin o realitate. Principalul lucru este să nu-ţi trădezi visul şi să nu renunţi la gîndurile frumoase.

Prin urmare, la crearea imaginei unei Moşii Gentilice, imediat se ia în considerare că în Spaţiul Nostru de Dragoste neapărat va fi un iaz.

Petrecînd cinci ani pe pămînt şi analizînd deosebirile peisagistice ale zonei, studiind literatură de specialitate şi obţinînd mai multe sfaturi, am conştientizat că scopul creării unui iaz se constituie din mai multe sarcini individuale legate între ele şi stabilite după cum urmează:

1. Problema ecologică. Trebuie să cunoaşteţi solul stratificat în locul creării unui iaz.

2. Problema tehnică. Alegerea corectă a tehnicii cu care se creează un iaz.

3. Problema psihologică. O repartizare corectă a sarcinilor la săpare şi abilitatea de a comunica cu muncitorii.

4. Problema energetică. Senzaţia schimbărilor petrecute în organismul meu pe măsura creării unui iaz.

5. Problema economică. Este necesar să efectuaţi corect calculele privind construirea unui iaz.

 

Rezolvarea acestor cinci probleme principale va duce la crearea unui iaz pe terenul dvs.

Principalul lucru: amintiţi-vă de starea minunată, care v-a vizitat pe malul lacului,rîului, mării, etc.

Dacă nu aţi visat să aveţi un iaz propriu, atunci creaţi acest vis. Acesta neapărat se va împlini şi vă va bucura, veţi fi încîntaţi de bucuria copiilor dvs. care se vor juca pe malul iazului.

 

 

Sursa: svetpress.ru

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.