Crema pentru mîini fabricată în condiţii casnice

/ Vizionări: 7094

Crema pentru mîini fabricată în condiţii casnice 

 

Fabricarea cremei pentru mîini la domiciliu este o ocupaţie interesantă şi, cel mai important, inofensivă. În plus, crema obţinută are avantajele sale incontestabile. În primul rînd, este o cremă de producţie proprie, deci va fi mai ieftină decît crema de la magazin. În al doilea rînd, crema va fi ecologică, iar ingredientele sale vor fi selectate după preferinţă personală. Principalele componente ale cremei: ceara de albine, mierea naturală şi uleiul de nucă de cocos. Crema rezultată va fi inodoră.

 

Crema pentru mîini fabricată în condiţii casnice 

Cremă miraculoasă împotriva ridurilor
Cremă miraculoasă împotriva ridurilor

 

Pentru procesul de fabricare este necesară o baie de aburi, măturică pentru a face spumă, recipiente cu capac şi o gură largă, o lingura de lemn. Ingredientele suplimentare: o jumătate de pahar de apă purificată, doua linguriţe de vitamina E (ulei). Intr-un castron mare se toarnă apă şi în el se pune o oală mai mică. În baia de aburi care rezultă, se pune un recipient cu patru linguri de ceară de albine rasă. Aceasta trebuie să fie amestecată pînă ce se topeşte complet. După aceasta ar trebui să introduceţi cu atenţie în ceară un pahar de ulei de cocos şi o jumătate de cană de miere. Apoi, trebuie să bateţi amestecul. Odată ce masa devine omogenă, este necesar să o scoateţi de pe plită şi s-o turnaţi într-o strachină. Ar trebui să bateţi masa obţinută pînă la o răcire completă. Adăugaţi două linguri de vitamina E în ulei şi continuaţi amestecarea pînă cînd uleiul nu se va îngroşa.

Pentru depozitarea cremei, pregătiţi o sticlă sau un borcan. Pînă la folosire spălaţi-le cu săpun şi apă calda, apoi clătiţi-le. Crema rezultată se toarnă în borcane, se acoperă cu capac şi se pune în frigider. Peste patru ore crema este gata pentru utilizare.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137