Criza financiară mondială salva planeta de la încălzirea globală

/ Vizionări: 2842

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Criza financiară mondială a salva planeta Căderea economiei mondiale ar putea avea un impact pozitiv asupra mediului. Având în vedere scăderea producţiei este redusă, precum şi alocarea de gaz, şi cu ea scade pericolul de efectul de seră, spune USA Today.

Din China, la nivel global criza economică din SUA a oprit activitatea multor fabrici forţat lumea pentru a reduce producţia de aluminiu - 15%, petrol şi produse petroliere - cu 10%. Aceasta înseamnă că aerul a devenit mai puţin eliminat de dioxid de carbon (CO2) şi metan (CH4).

Se observă USA Today, recesiunea din salvarea planetei de la încălzirea globală.

Expert companie de cercetare de energie Punctul de carbon Emily Matstsakurati a spus că, pe termen lung pentru a se ocupa de emisiile de dioxid de carbon la alte moduri, dar acum criza afectează în mod pozitiv asupra mediului.

reducerea emisiilor se bazează parţial vreme calda, ceea ce înseamnă că se consumă mai puţină energie pentru încălzirea spaţiului, precum şi politicile de promovare a ideii de consum de energie eficient.

Reamintească faptul că Protocolul de la Kyoto, semnat în Japonia, în decembrie 1997, a ordonat ţările dezvoltate şi ţările cu economii în tranziţie de a reduce sau stabilizarea emisiilor de gaze cu efect de seră în perioada 2008-2012, comparativ cu anul 1990, spune Wikipedia. Scopul restricţii - de a reduce media emisiilor globale de şase tipuri de gaze (CO2, CH4, gidroftoruglevodorody, perftoruglevodorody, N2O, SF6) cu 5,2% în comparaţie cu nivelurile din 1990.

vz.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137