Criza nu ar trebui să împiedice în lupta împotriva încălzirii globale

/ Vizionări: 2952

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

RIA Novosti http://www.rian.ru

Criza financiară globală nu ar trebui să fie un pretext pentru refuzul de a lupta împotriva încălzirii globale, a declarat sâmbătă la Beijing, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

"Dacă ţările nu iau măsuri eficiente de combatere a schimbărilor climatice la nivel mondial, atunci vom avea mare ameninţare", - a spus Barroso.

El a vorbit la o conferinţă de presă cu privire la rezultatul a Forumului la Beijing Reuniunea Asia-Europa.

Aceasta a reunit executivi din peste 40 de tari, care produc 60% din PIB-ul global şi furnizează aproximativ două treimi din comerţul mondial.

În timpul reuniunii au fost discutate modalităţile de combatere a crizei financiare globale. Adoptat în urma discuţiilor o declaraţie comună a cerut membrilor ASEM a consolida cooperarea internaţională pentru a stabiliza pieţele financiare globale şi al dezvoltării economice.

Liderii ţărilor membre au convenit că summit-ul FMI ar trebui să joace un rol de lider în furnizarea de asistenţă financiară acelor state care au suferit cel mai mult de criza. Acestea au susţinut iniţiativa de a organiza o 11 15 summit-ul internaţional de la Washington pentru a combate criza financiară şi principiile de reformă a sistemului financiar global.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137