crizei demografice stabili creşterea economică din Moldova

/ Vizionări: 5192

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mai înţelept, de sănătate şi culturale ... asa ca ar trebui să fie populaţia din Moldova pe un plan de parlamentari. De ce şi diverse programe şi proiecte dezvoltate. Dar populaţiei şi scăderea ratelor natalităţii şi migraţia, decesele şi divorţuri, în schimb, sunt în creştere. Parlamentari şi experţi independenţi spun că situaţia este critică. Dacă timpul nu intervine, consecinţele ar putea fi ireversibile.

crizei demografice stabili creşterea economică a ţării. Chiar şi acum 15 ani populaţia a fost mai mult de o jumătate de milion. Acest lucru este din cauza migraţiei, fertilitate scăzută şi mortalitate ridicată. Mai multe şi mai multe femei au început să se gândească la copii, după 25 de ani. Şi nu mor bătrâni, şi capabile să şi încă destul de tineri.

Experiment cu capital de mamă din Rusia şi beneficiile de mare în ţara vecină, Ucraina, sunt primul care poartă deja roadele sale. Rata natalităţii nu încet, dar sigur în creştere. Moldova, ca astfel de proiecte nu îşi poate permite.
Situaţia a condus Akhova parlamentari şi profesorilor universitari să-şi unească forţele şi, având studiat problema, să ofere acestuia la fel de criză. Rezolvate, că problema demografică va fi regulate de studiu Institutul de Economie.

- Până în prezent nu avem un institut de cercetare speciale pentru a efectua această problemă. Acum, Institutul de Economie, Finanţe şi Statistică va fi în centrul unei asemenea analize, - a declarat ministrul adjunct al Economiei şi Comerţului, Serghei Sainciuc.

Pentru a restabili echilibrul socio-economice, este nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală şi să aibă în toate sferele, astfel încât de îndată ce standardele de viaţă a crescut de la zero mărci. Cum? Acest joc puzzle pentru ramurile executive şi legislative.


Daria Givndzhiya Vyacheslav Kotin
Pe materiale de "Astăzi, în Republica Moldova".
http://www.tv7.md/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137