Cu ajutorul aromelor puteţi pierde în greutate

/ Vizionări: 3238

Cu ajutorul aromelor puteţi pierde în greutate

 

Cu ajutorul aromelor puteţi pierde în greutate Care numai metode sofisticate, nu sunt oferite de către medici, pentru a ajuta femeile să piardă în greutate. Dacă să mâncaţi mai puţin şi să staţi pe o dietă strictă nu funcţionează, apoi nutriţioniştii propun să încercaţi metode mai benigne de aromoterapie.

Aromele vindecătoare și metode utilizate
Aromele vindecătoare și metode utilizate

Se pare că unele arome pot cauza o poftă mai mică: arome de mere verzi, vanilie şi scorţişoară au capacitatea de a suprima pofta de mîncare. Omul care respiră aceste arome înainte şi în timpul meselor, consumă alimente mai puţin decât de obicei.

Nutriţioniştii nu recomandă de a sări peste masa de prânz şi gustări de după-amiază, dar în seară de a trece la "hrănire cu mirosuri". Există şi o explicaţie ştiinţifică a acestui fenomen - în seara la noi "se calmează" partea raţională a conştiinţei, şi "lucrează" doar cea emoţională. Nerealizînd, pe timp de noapte este foarte uşor de a mânca prea mult. Mirosurile, acţionînd direct asupra părţile emoţionale ale creierului inhibă pofta de mâncare.

În cazul în care vreţi să gustaţi seara ceva dulce, ar trebui să mirosiţi vanilie sau scorţişoară. Nutriţioniştii recomandă de schimbat arome, pentru a evita efectul de obişnuinţă.

 

 

Sursa: zdorovo.ua