„Cuibuşorul verde” lui Jessica Alba

/ Vizionări: 3740

„Cuibuşorul verde” lui Jessica Alba

 

Cuibuşorul verde lui Jessica Alba

 

Probleme de stare ecologică a planetei noastre se află sub stricta atenţie nu numai a membrilor de numeroase partide "verzi". În ultimul timp, în detaşamentul luptătorilor pentru viitorul ei curat, intră tot mai mulţi reprezentanţi ai elitei de la Hollywood.

Cuibuşorul verde lui Jessica AlbaUnul, sau mai exact una dintre aceste adepte bine-cunoscute ale unui stil de viaţă sănătos este Jessica Alba. S-ar părea că acest tip de informaţii are un caracter foarte ciudat şi discutabil. Fanii adevăraţi ai frumoasei de la Hollywood îşi amintesc cuibuşorul ei familial cu pubele de gunoi, de sus în jos lipite cu ambalaje de la chips-uri sau un covoraş, nu mai puţin celebru, fabricat din mingi de tenis.

Modelul de afaceri verde de la Jessica Alba
Modelul de afaceri verde de la Jessica Alba

Însă, acest interior de tip "modernist"este numai o acoperire bună de intenţii bune ale actriţei. Casa din Los Angeles lui Jessica a trecut un examen la ecologie cu un cinci sigur (în Rusia, sistemul de evaluare în şcoli este de la unu până la cinci – trad.) Dar, actriţa înseşi, a recunoscut că acest tip de preocupare pentru mediul casnic este cauzat de nimic mai mult, decât o preocupare pentru sănătatea bună a unicei fiice, Honor. După cum a declarat Jessica într-un interviu, ea vrea ca copilul ei să crească şi să se dezvolte într-un mediu ecologic curat. Prin urmare, din preocupările starului de la Hollywood fac parte nu numai aerul din casă, dar, de asemenea, hainele, în care se îmbracă copilul ei.

Honor, după cum a susţinut actriţa însăşi, poartă numai rochii din bumbac organic, şi pentru reparaţii în camera ei au fost folosite exclusiv materiale pur ecologice de finisare.

Deşi Jessica, spre deosebire de majoritatea vedetelor de la Hollywood, nu participă la mitinguri în masă privind ecologizarea planetei, îngrijorarea ei excesivă privind mediul ecologic curat, în care creşte favorita ei, ar putea servi drept model pentru mulţi părinţi, care doresc cu fervoare ca copiii lor peste douăzeci de ani să aibă posibilitatea să respire aerul curat.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru