Cultivarea ciupercilor

/ Vizionări: 35880

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/05oct07_gribi/p3.jpg Cultivarea ciupercilor din ţară - încă exotice, dar în acelaşi timp, acesta este un tip de afacere promiţătoare pentru agricultori. Pe de vânzare găsi ciuperci miceliu, culturi de stridii şi Armillaria nu este greu, dar cu metoda de creştere mai dificilă, aşa că vom încerca să-i spun despre el.

Ele nu necesită lumină. Ele pot fi cultivate în zone reci şi umede: dugouts Sara, pivnite, corturi, mine, cariere. Chiar şi acestea pot fi cultivate în teren deschis - în umbra de pomi fructiferi. Când în creştere în teren de creştere ar trebui să acopere un spaţiu deschis de film, care va proteja miceliul de uscare, precum şi de conţinutul de umiditate excesivă.

Cel mai bun solului pentru cultivarea ciupercilor - bălegar de cal. Puteţi utiliza, de asemenea, gunoiul de grajd de bovine, adăugând la ea 20 - 30% paie, frunze, frunze de cartof sau tomate. Pregătirea începe cu substrat de stabilire a gramada, la 50 kg de gunoi de grajd a adăugat: gips - 12 - 13 kg, izveti - 12 - 13 kg de uree - 1,5 kg. Kucha pour, sigiliu şi se acoperă cu folie. Pregătirea de substrat durează 15-20 de zile. Atunci când mirosul de amoniac dispare - este plasat pe un loc permanent. Pentru a pregăti substrat pot fi folosite şi diverse alte deşeuri organice.

În interior ciuperci cresc pe rafturi sau în cutii de toate dimensiunile. În teren deschis puteţi face creasta pe sol sau în tranşee adâncime de 20 - 30 cm

/ Articles/05oct07_gribi/p1.jpg Miceliul vândute în pachete diferite şi pentru introducerea acesteia trebuie să urmaţi instrucţiunile.

Umiditate în timpul expansiunii de gunoi de grajd ar trebui să fie de 50 - 55%, cu mai puţin rău ea creşte şi se dezvoltă într-o mai mare decât în stratul superior, formând un fructe mici organisme şi rapid otmiraya. Temperatura aerului ar trebui să fie 18 - 20 * C.

În 14 - 20 zile miceliu creste de 3-5 cm, şi, adesea, pe suprafaţa de substanţe nutritive pe sol apare placa de culoare albă. În această perioadă, substratul se toarnă pe partea de sus a 2 - 4 cm, într-un pământ bun şi uşor, cu efect de seră ca adăpate de uscare. Udare a spray că terenurile nu este compactat, dar umezite.

Fructificare începe după 35 - 40 de zile şi durează timp de 2 - 3 luni. Ciupercile sunt recoltate, în cazul în care filmul este întins pe plăcile, dar nu izbucni, şi s-au plăci de culoare roz-pledno. Nu putem permite ciuperci îmbătrânire, deoarece grbnitsu diminuează.

Când ciupercile colectarea uşor poftă de mâncare, de o parte exploataţie solului pentru a preveni distrugerea miceliului. Locul unde ciuperca a fost deşurubat acoperite cu pământ.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.