Cum alegeţi cele mai bune cireşe şi căpşuni

/ Vizionări: 4242
Tag-uri: ,

Как выбирать лучшую черешню и клубнику

 

Sfîrşitul primăverii şi prima lună de vară vă răsfaţă cu unele dintre cele mai bune fructe autohtone. Preferaţi-le pe cele autohtone, în detrimentul importurilor.

O SUPER băutură matinală – beneficiu pentru sînge şi surplus de energie pentru întreaga zi!
O SUPER băutură matinală – beneficiu pentru sînge şi surplus de energie pentru întreaga zi!

Şi nu ar trebui să daţi la o parte fructele care mai au cîte un vierme. Este un indicator perfect că nu au fost tratate chimic, deci nu vorbim de nişte conserve fără valoare nutritivă.

Căpşunile şi cireşele au un conţinut mare de antioxidanţi! Cu siguranţă aţi mai citit această informaţie. Haideţi să stabilim un lucru. Fructele nu conţin antioxidanţi pentru că au fost create pentru consumul uman. Antioxidanţii pe care îi fabrică sunt o reacţie normală, de protecţie, faţă de razele soarelui.

Aşadar, cu cît sînt crescute direct sub soare cu atît au un conţinut mai mare de antioxidanţi. Aceasta spre deosebire de căpşunile de cultură, la care valoarea anti-oxidantă este, firesc, scăzută. Revenind la consumul acestor minuni ale naturii, oamenii au fost suficient de inteligenţi să valorifice conţinutul mare de antioxidanţi al fructelor.

 

Sursa