Cum arată Soki, primul autovehicul electric produs în îndepartatul Chile, o dovadă că viitorul tehnologic este mai aproape pentru tot globul

/ Vizionări: 2090

Soki - небольшой чилийский электромобиль, который хочет изменить рынок

Viitorul tinde intr-o singura directie, iar avalansa de solutii si concepte auto in domeniul autovehiculelor electrice sau autonome sustine acest lucru din plin.

Soki este cel mai recent exemplu in acest sens, primul vehicul cu doua locuri realizat in Chile, care va aparea pe piata in luna martie a anului viitor si despre care creatorii sai spun ca va fi un mijloc ideal pentru transportul urban.

Soki poate atinge 60 km/h si va costa aproximativ 12.000 de dolari. Creatorii vehiculului electric sustin ca ideea a fost de a crea o masina cu functiile unei motociclete si eficienta unei biciclete.

“Am creat Soki dintr-o motivatie personala, dar apoi a fost un test. Am vrut sa folosim la maximum potentialul acestui autovechicul care se comporta ca o masina, este vioaie ca o motocicleta si economica asemenea unei biciclete”, a declarat unul dintre creatorii vehiculului electric.

Soki functioneaza cu o baterie care se poate incarca in numai trei ore.

 

 

Sursa: wall-street.ro

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137