Cum de a alege dreptul de ceai?

/ Vizionări: 5412

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cum se distinge ceai proaspete din vechi şi adevărat de fals

Frunzele proaspete de ceai impresia de prospeţime, acestea au o culoare strălucitoare, forma bună, şi să formeze o structură destul de densa. Frunzele de ceai vechi sunt plictisitoare, forme, solide. ceai proaspat, moale la atingere şi de a trăi, dacă el frecat degetele sau isi va freca pe de palmier, de obicei, nu este uşor de vopsea. Vechi ceai uscat, şi este uşor transformată într-o pulbere.

Как правильно выбрать чай? Când proaspete ceai berii oferă rapid o aromă distinctă de pură, frunze desfasura, soluţia de ceai este transparent, primul pur transparent, de culoare Jade încet se transformă într-o nuanţă gălbuie. În ceai proaspăt gust uşoară. Aroma ceaiului vechi mute, frunze, plin de noroi lichid moale. Doar brewed ceai are o tentă galbenă vechi plictisitoare. Un ceai adevarat au o margine zimţată, fals marginea foii nu au o formă specifică. În plus, şi uleiuri esenţiale teină acest ceai da o aromă caracteristică, care nu este un ceai fals.

Ce ceai este cel mai util?

Cele mai utile ceai produs din muguri şi partea de sus frunze de ceai Bush. Ceaiul verde este numărul de nutrienţi de trei ori mai mare decât negru. Prin alegerea ceai în magazin, să acorde o atenţie la dimensiunile şi aspectul de ceai din frunze. Lungimea de soiuri de înaltă calitate de frunze de ceai nu trebuie să depăşească 1,5 cm. Dar nu trebuie să fie mai mică de 0,5 centimetri, deoarece cel mai probabil, rupt frunze de vechi, de înaltă calitate ceai foarte nu. Toate frunzele de ceai ar trebui sa arate laminate în tuburi de frunze de aceeaşi mărime. -Numitul lamelar ceai astfel sugerează o materie primă săraci. Dacă există bucăţi de tulpini sau frunze de ceai de culoarea luminii - te-am prins de grad scăzut de ceai. Ceai de frunze tinere de a învăţa simplu: sunt mai puternice decât răsucite. Aur sau dungi de argint în grad de ceai de înaltă alocate Sfaturi - muguri de ceai. Berii mai multe sfaturi, cel mai mare grad de ceai.

Pe ambalajul de ceai

Un ceai bun, de regulă, şi ambalate bine. Ambalaj ideal pentru frunze de ceai este, deoarece protejează ceai de umiditate, aer şi de razele solare, care acţionează distructiv asupra calităţii şi aroma ceaiului. Dar garantare integrală a ambalajelor de calitate nu poate oferi. De exemplu, de multe ori apare atunci când un cutii frumos ambalate fiecare lături şi costul de acest ceai este determinată în principal de plata-pe jar.

Sursă