Cum de a atrage păsări în grădină

/ Vizionări: 13752

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Как привлечь птиц в сад Păsări în grădină - nu este numai bucuria de iniţiere pentru fauna şi plăcerea estetică. De asemenea, este foarte simplu, economic şi sigur mijloace de combatere a dăunătorilor, care sunt prada naturale pentru păsări. De exemplu, sturz cântător, conform "calculelor oamenilor de ştiinţă, mananca mai mult de 10.000 de omizi, muste, melci si gradina altor dăunători în timpul sezonului de pui hrănire activă. Atragerea de păsări în grădină - o parte esenţială a conceptului de grădinărit organice.

Îţi place să te trezeşti dimineaţa cu soare strălucitor cu pasari in gradina ta? Şi, ocazional, cântece de păsări sunt bune şi la o zi acoperit de nori. Ele sunt un ornament special pentru tramvai viaţa noastră în timpul iernii, atunci când multe părţi ale terenului din natura, din păcate, nu foarte multe alte decoratiuni. Şi cum de interesant sa ma uit la păsările de la fereastra unei case sau a unui colt retras al grădinii, în cazul în care acestea sunt importante leneşilor pe gazon, preocupat de afacerile lor de zi cu zi.

Păsările ar fi fericit pentru a zbura in gradina ta, persista acolo pentru o lungă perioadă de timp, şi poate trăi chiar în ea, dacă puteţi oferi trei simple, dar condiţiile necesare pentru confortabilă viaţa lor: o şi de încredere alimentele obişnuite, apă pentru băut, pentru scăldat şi în condiţii de siguranţă de sânge .

Regulate şi fiabile alimentare

Dacă aţi atârna de tip "feeder" (tu ar trebui să respecte întotdeauna de reguli simple de detenţie) sau arunca alimentare la sol, păsările vor zbura în grădina dumneavoastră din când în când. Lay alimentare afară pentru păsări mai bine în paturi de flori sau de legume de gradina, şi nu pe gazon. Apoi, gunoiul de grajd cade direct pe destinaţie (şi să nu fie expuşi la joc copilul pe gazon), şi păsările-a lungul drumului vor fi capabili să completeze dieta sa dăunători de pe plantele tale. De asemenea, trebuie avut în vedere pericolul de răspândire a gripei aviare, deşi minime, sperăm.

Regulamentul de alimentatoare:

1. Alimentatoare ar trebui să fie amplasat pe un teren deschis cu o bună vizibilitate, dar nu departe de adăpost naturale (arbori, arbusti). Un astfel de acord de cel puţin parţiale de protecţie de la păsări de pradă şi pisici

2. Cabluri de alimentare trebuie să fie întotdeauna păstrate curate

3. Dacă începeţi hrănirea păsărilor, să furnizeze produse alimentare proaspete ar trebui să fie în mod regulat, în special în timpul iernii. Treptat, mai bine decât în mod regulat, uneori de peste si peste

Cu toate acestea, nu de hrană pentru păsări nu sunt o sursă sigură de produse alimentare, deoarece poti sa te duci pentru mai multe zile sau chiar săptămâni, şi jgheab cu stocurile de alimente sunt goale, sau vor fi devastate de dăunători (avem distrugătoarele principală a fermelor de păsări - de veveriţă gri).

Как привлечь птиц в сад

Blackbird (Turdus merula). Ele pot fi vazute in gradina este de fapt constantă. Mierlele furaje, în general, pe teren, astfel încât acestea să nu le pasă într-adevăr minime. Le place pentru a ridica de fructe şi pomuşoare căzut, dar dragostea, de asemenea, orez, cartofi, hrisca, fructe uscate şi pâine cu cereale integrale, care le-am aruncat

Как привлечь птиц в сад

Robin (Erithacus rubecula). A face cuiburile lor în chubushnike, iedera şi direct sub vârf a acoperisului. Robins nu se tem de zbor până aproape de când fac eu în grădină. Acestea sunt deosebit de mândru de proaspăt măcinat, aparent de vânătoare pentru viermi

Dacă doriţi să atragă păsări de şedere permanentă în gradina ta, vei avea nevoie de a planta plantele pe care le va da o şi garantate de alimente naturale pentru întregul an. Din fericire, majoritatea de astfel de instalaţiital minunat decor sau un accesoriu util pentru orice grădină, şi, probabil, care sunt deja în creştere în gradina ta.

Orice fructe şi pomi fructiferi şi arbuşti, naturale la comunitate, inclusiv comestibile şi necomestibile (chiar otrăvitoare!) Pentru o persoana. Nu ezita cu recolta culturilor de fructe, sau pe cale de a fi nimic. Ar fi frumos să colecteze o parte mai mare, lăsând păsărele. Ele sunt, fără îndoială, vor aprecia de iarna.

Înflorire arbori şi arbuşti şi flori. Timpul de înflorire a acestor plante sunt atrase de mirosul lor, polen şi nectar de la multe insecte, dintre care unele au devenit pradă pentru păsări. Amintiţi-vă că insecte simplu "de modă veche", florile sunt mult mai atractive decât scumpe hibrizi noi ultramoderne dublu. În scopul de a atrage diferite insecte in gradina, plante de cel puţin o câteva tipuri diferite de flori şi arbuşti ornamentali.

Как привлечь птиц в сад

Lavandă

Как привлечь птиц в сад

Favorite păsări Aron, sau chokeberry (Aronia) pe un fundal de înflorire hortensii în toamna târzie.

De apă potabilă şi pentru scăldat

Apa este esenţială păsări în fiecare zi pentru băut şi scăldat. Păsările găsi apă de care zboară către organisme naturale de apă din apropiere, sau pur si simplu vizitarea bălţi din apropiere. Dacă sursa de apă va fi in gradina, apoi în jurul ei va fi foarte bucuros să îndeplinească păsări din întreaga cel mai apropiat cartier. Un iaz mici poate fi o insulă întreagă de animale sălbatice în grădina dumneavoastră.

Remarcabil, dacă aveţi posibilitatea de a crea în iaz gradina ta, chiar dacă foarte mici. În plus faţă de sursa de apă pentru fauna locală, iaz este un elegant şi nu iese din moda element de design de gradina. În iazul de tramvai pot fi cultivate feeric navigabile interioare şi a plantelor de coastă. Internet si literatura de specialitate privind proiectarea peisajului conţine multe ghiduri disponibile pe crearea independent de iaz. Evident, este întotdeauna posibil să încredinţeze profesionişti, care costa mult mai mult. Vreau doar să vă reamintesc că dacă aveţi o familie cu copii mici, trebuie să aibă grijă de măsuri de securitate obligatorii (strat special de protecţie pentru a preveni copiii care se încadrează în apă) sau să aştepte cu creatia voastra, copiii cresc.

Dacă un iaz in gradina acolo, apoi păsările pot organiza o mica fantana sau chiar un mic iaz improvizat. Puteţi utiliza orice material disponibil, de exemplu, un capac inversat de o oala sau tigaie mare adâncime umplut cu apă. Apa de ploaie este pentru păsările preferat să robinet. În mod ideal, iazul dumneavoastră să fie locuri şi mai profundă, şi mai mici - va face mai uşor şi mai sigur pentru păsări mai mari, şi pentru foarte mici. În centrele de grădină sunt vândute de piatra foarte decorativ sau teracota pentru băi de păsări ţinând cont de toate recomandările de mai sus. Cerinţe de bază pentru o baie de pasăre este aceeaşi ca alimentatoare: o locaţie deschisă în condiţii de siguranţă, conţinutul disponibilitatea curate şi constant de apă proaspătă.

Как привлечь птиц в сад

Rata mandarin (Aix galericulata) in iazul de gradina Isabella Plantation (Richmond Park, Londra). mandarine exotice din Asia de Est au fost induse în Regatul Unit şi trăiesc acum în Europa Centrală şi de sud-estul Angliei. Ei se stabileasca in iazuri naturale sau artificiale, preferând vegetaţie coastă copaci închini în rezervorul de apă pentru băut şi scăldat păsările mici />

Missy pisica noastră este în mod constant uitam si sa vaneze pentru păsările de ambuscadă. În ciuda guler cu două clopote, creând o pata destul de la aparitia ei, ea poartă cu mândrie de vara, la prag (sau chiar in casa, care este deosebit de neplăcut) ţâţe capturate tineri! Şi vrăbii. Sezonului de vânătoare principal vine la ei în iunie şi iulie, atunci când părinţii deduce tinerelor vlăstare pentru o plimbare. Ne pare foarte rău pentru păsări, dar ... legile de selecţie naturală nu a fost desfiinţat ...

În condiţii de siguranţă de sânge

Familiarizat cu toate casele copilărie pentru păsări - cuiburi - poti cumpara gata făcute sau a construi dvs. (treaba excelenta cu copii!). Este important să ne amintim că acestea ar trebui să consolideze un perete casa cald sau la partea de sud a trunchi de copac, astfel încât să se asigure protecţia ocupanţilor la ploaie şi dogoritoare soare, precum şi vânătoare pentru ouăle sau puii (pisici, veveriţe şi păsări de pradă). Curăţaţi birdhouses ar trebui să fie o dată pe an, de preferinţă în toamnă.

Conceptul de adăpost sigur pentru păsări nu se limitează la casele construite de om. adăpost sigur de prădători şi meteorologice, precum şi un adăpost excelent pentru restul de păsări şi de incubaţie descendenţi ofere acoperirile de diferite înălţimi. În frunze uscate si fructe de padure, care intră şi se acumulează în partea de jos a unui gard viu, păsări găsi hrană şi adăpost, asa ca mai bine sa intactă cel puţin pentru o vreme. Cele mai bune acoperire sunt derivate din arbuşti, care, împreună cu adăpost, da păsări şi furaje. Primăvară tăiat un gard trebuie să se facă atunci când toate boabele sunt consumate de către o pasăre, sau nărui.

Lunca zonă sau zona de gradina cu chiar mai mult decât să furnizeze iarbă înaltă adăpost excelent la păsările mici. Ideal pentru a face aşa-numitele coridoare faunei sălbatice, pe care sunt în mod constant merge la nivelul întregului teritoriu, şi să ofere adăpost şi de protecţie împotriva animalelor de pradă pentru păsări mici şi ceilalţi locuitori din grădină. Un astfel de coridor, de exemplu, este obţinut în cazul în care, după gardurile vii începerea gazon cu o iarbă înaltă care se învecinează cu acelaşi loc cu plante acoperi sol, care, la rândul lor sunt adiacente mixborders, iar el se termină arc prea mare cu caprifoi şi Clematis, şi aşa mai departe.

Как привлечь птиц в сад

Unul dintre modele de "sigure" kormushkek, care nu pot fi proteine

Как привлечь птиц в сад

Coţofana (Pica pica), precum şi de veveriţă gri în grădina mea. Patruzeci pare a fi so pofteasca, se uită la o bucată de pâine. pâine veche am aruncat pentru păsări, dar vorace şi veveriţă omnivor mereu acolo-ca-acolo. Soroka, evident, la îndemână să ştiu fabula "Crow şi vulpea"

Rezidenţii permanenţi din gradina mea - negru şi sturzi cântec, Robins, ţâţe diferite tipuri, Magpies, Jays, precum şi porumbei omniprezentă. Printre porumbei, uneori, a veni vizavi destul de frumoase exemplare: un porumbel-stoc-chip de porumbel (Columba oenas) şi inele ţestoasă-porumbel (Streptopelia decaocto). Proprietarii de un bar local, a cărui gradina este un mic iaz cu crap (acestea sunt crescute în scopuri pur decorativ), plângându-se stârci imens, care este vizitat de noapte şi la crap trageţi de la iaz.

Fazana am găsit literalmente sub roţi de maşina lui, felul său lent de luare a lungul unui drum îngust murdărie la un necunoscut pepiniere privat. Am fost speriat, dar nu un fazan. El a fost obişnuiţi să autoturisme si a simtit destul de confortabil în junglă densă zona adiacenta drumului. Fazani nu am neobişnuite. Ei se feri satele dens populate, dar fericit pentru a soluţiona pe terenurile virane, păduri şi tufişuri, pe suprafeţele agricole şi ... pe terenurile de golf. Nu se tem să se apropie de oameni. În plus faţă de populaţiile naturale, fazani sunt crescute la ferme de joc, şi apoi eliberaţi în care acestea sunt - pafacilităţi de vânătoare. Fazan de sex feminin nu este atât de viu colorate si au un aspect foarte modest, un pui mic amintindu-convenţionale

Conceptul de grădinărit organice oferă o metode naturale, naturale, care ajuta la conservarea diversităţii florei şi faunei locale. Astfel de soluţii pot deveni parte din noul design de gradina ta, natural si elegant modificarea aspectului său pentru o mai bună. "Lins" grădini, în cazul în care toate plantele plictisit plantate în locul acestuia, îngrijit fasonate, legate, okucheny şi strict limitată la "lor" teritoriu, nu mai este în vogă. problema reală este natural, de gândire ecologice, un amestec de stiluri şi a libertăţii de exprimare nelimitată. Acest lucru nu înseamnă că grădina dumneavoastră trebuie să fie difuzate şi dezordonat uite. Doar nu va grabiti pentru a despuia pământ în toamna acestui an, eliminarea din toate colturile frunze uscate si iarba, lăsaţi un capsule câteva seminţe de mac, a crescut şi Clematis pentru iarna, nu scoateţi toate gratuite şi clar de pomi fructiferi şi arbuşti, lasati anuale preferat autoînsămânţate înmulţească şi să flori uscate demn de primăvară. În devastarea de iarnă şi dezolare, de asemenea, are estetica proprie, puteţi încerca pentru a vedea. Vei avea timp pentru a curăţa grădină în primăvara anului. Amintiţi-vă că toate aceste mici "împăciuitoare" pentru a ajuta păsările supravieţuiesc de iarnă severă, oferindu-le produse alimentare, protecţie şi adăpost în vreme severă.

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.