Cum marca venirea Anului Nou de tigru?

/ Vizionări: 5914

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

2010 - Anul Tiger metal alb
După cum se ştie, 2010 - anul de metal alb Tiger. Anul care vine va trece semnificative şi variate. Să ne amintim ceea ce trăsături detine Tiger? Curaj, se concentreze, impulsivitatea, încrederea în sine. În 2010 sete privetsvtuetsya pentru risc. Deci, dacă stabilite anterior pentru ele însele un eveniment mult timp în urmă, dar nu poate trece la acţiune nouă anul viitor - montarea ocazia cea mai pentru realizarea lor riscante propriile gânduri şi planuri.


Noroc, exact, îţi va răsplăti aspectul sobsvtennym, dacă ar fi puternic în propria acţiunile lor. Anul Nou va fi de succes şi armonioasă oameni de familie, ca Tiger - apărător al familiei sale proprii. Nastypayuschy ani va reuşi să creeze o familie si copii. Cum, pentru a sărbători Anul Nou?

1. Aceasta Anul Nou este cel mai bine sa întâlnit cu o atmosferă de familie, înconjurat de cei dragi. O atenţie deosebită este acordată copiilor. Fă-i interesant bucate bucurie sub forma de poveste personaje de poveste sau personaje de desene animate. Aliniaţi programul de divertisment, care ar putea participa doar adulţi, dar nu de asemenea, şi copiii.

2. Decorarea casei, este de dorit să organizeze o comandă specială pentru o întâlnire cu Tiger. În ceea ce ascunde tigru în sălbăticie de frecvente, aveţi posibilitatea să strălucească de start, sucursale dvs. de molid, pin sau alte conifere, inventând o melodii inteligente şi ikebana. Printre decoratiuni, trebuie să fie neapărat în noul an de argint ploi şi albe, bile de argint sau de Crăciun. Dacă este posibil, puteţi căuta un artificiale albe pom de Craciun.

3. Cadoul perfect de sărbători vor fi meşteşugurile, de argint, ornamente de argint, sticlă decorative, ceramica, etc, precum şi tot felul de bucate pentru argint: de exemplu, o tavă din metal alb seturi ceai,.

4. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, costum alb de dorit sau de argint. Ţinută apoi model, originale, pline de culoare, dar cu gust. Dacă nu deţineţi, împreună cu culoarea corespunzătoare, puteţi decora lucruri de îmbrăcăminte din argint sau argint bijuterii mod corespunzător. Şi nu uitaţi, în această seară festivă metal alb de dorit.

vedrussa.org.ua