Cum poate fi construită o casă în doar 3 luni (+Foto)

/ Vizionări: 1780

Как построить дом всего за 3 месяца? (+Фото)

Doriți să măriți spațiul casei dvs. sau să instalați o casă separată în curtea din spate, sau să vă echipați propriul studio? Poate vă place să vă relaxați undeva în pădure...?

Compania Ecospace Studios oferă variante de clădiri prefabricate: blocurile lor prefabricate se instalează în doar 12 săptămîni, ele ușurînd proiectarea și construirea oricărui spațiu! În plus, toate blocurile sînt foarte practice și li se potrivesc celor care pledează pentru consum durabil.

De ce avem nevoie de o casă sănătoasă?
De ce avem nevoie de o casă sănătoasă?

Compania este condusă de arhitecți din firmele londoneze IPT Architects, Lee Town, Amira Idris-Town și Matthew Ketlt, care lucrează cu case Ecospace din 2002. În acest timp ei au perfecționat blocurile și au făcut procesul de alegere a cumpărătorului de case deosebit de interesant și atractiv. Astăzi, toți cei care au decis să-și cumpere de la ei viitoarea casă o pot construi direct pe Internet, cu ajutorul configuratorului online.

Prețurile caselor sînt foarte democratice – chiar și cel mai mare bloc costă în jur de 20.850 de lire sterline, iar acest preț include și rafturi încorporate, zone de lucru, sistem de încălzire cu un consum redus de energie și un acoperiș verde.

La proiectarea și construirea blocurilor, compania tinde spre utilizarea materialelor certificate și folosirea maximă a cherestelei fabricate din lemn reciclat. Compania se străduiește să facă produsul său cît se poate de ecologic, de aceea examinează variante de utilizare a pompelor de căldură, solare, a turbinelor eoliene și altor surse de energie regenerabile.

Blocurile se disting și printr-o izolare fonică și termică excelentă. Ele sînt confortabile și frumoase, avînd tot necesarul pentru viață, de la dormitor la bucătărie. Chiar și cumpărînd doar un modul, proprietarul va putea trăi confortabil în ea, iar dacă va vrea să-și extindă spațiul, acest lucru va fi posibil în orice moment.

Astăzi mulți percep proiectul Ecospace prefabs ca fiind cel mai practic, ieftin și confortabil și, din fericire, acest lucru nu este doar un vis. Aceasta este o casă mică care poate fi instalată oriunde și poate fi comandată pe Internet!

Как построить дом всего за 3 месяца? (+Фото)

Как построить дом всего за 3 месяца? (+Фото)

Как построить дом всего за 3 месяца? (+Фото)


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137