Cum să alați dacă sînteți: deșteaptă sau înțeleaptă? E simplu!

/ Vizionări: 2368

Cum să alați dacă sînteți: deșteaptă sau înțeleaptă? E simplu!

O femeie deșteaptă, dacă va depista o greșeală a soțului, îl va da cu nasul. Și îi va aminti că ea l-a avertizat. O femeie înțeleaptă – îl va susține, îl va încuraja, uneori se va face că nu a observat nimic.

Femeia deșteaptă în situații de criză va prelua conducerea și îl va învăța pe soț să trăiască corect. Femeia înțeleaptă îi va arăta foarte subtil direcția și îl va susține în intenția de a merge încolo.

Femeia deșteaptă îi va învăța pe copii matematică, cu orice preț. Iar cea înțeleaptă – va vedea în fiecare dintre ei o personalitate.

Sunt Femeie (Audio)
Sunt Femeie (Audio)

Femeia deșteaptă se va strădui să fie cea mai bună la lucru și să nu comită greșeli. Totodată, majoritatea colegilor vor fi rezervați față de ea. O femeie înțeleaptă va crea în colectiv o atmosferă de dragoste și căldură.

O femeie deșteaptă se va amesteca în viața copiilor ei maturi, le va da sfaturi și recomandări, le va povesti vum să-și crească corect copiii. Femeia înțeleaptă le va permite copiilor să obțină propria experiență și îi va susține în orice situație.

Femeia deșteaptă va lupta cu influența soacrei, pentru a-și menține independența de părinți, se va certa cu ei din cauza sfaturilor lor. O femeie înțeleaptă va învăța să zîmbească, să asculte în tăcere, să fie de acord. Și să facă cum vrea ea. Cu dragoste.

Femeia deșteaptă vrea să schimbe întreaga lume, să-i schimbe pe toți oamenii din jur. Femeia înțeleaptă va începe să se schimbe singură. Și îi va accepta pe alții așa cum sînt.

O femeie deșteaptă crede că e fericit acel care are dreptate. Iar cea înțeleaptă, că e are dreptate cel care e fericit.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137