Cum să confecţionaţi o pungă din ziar (+Video)

/ Vizionări: 2032
Tag-uri: , , ,

Как сделать сумку из газетной бумаги

Faptul că pungile de plastic dăunează foarte grav mediului îl cunosc cu toţii sau, cel puţin, ar trebui să ştie. Aceste pachete sunt confecţionate din petrol, din resurse neregenerabile, exploatarea cărora poluează mediul, uneori în proporţii catastrofale – deversările de petrol distrug flora şi fauna pe suprafeţe mari în întreaga lume.

Nemaivorbind despre faptul că pungile din plastic se vor descompune timp de 300 de ani.

Există mai multe posibilităţi de a evita utilizarea pungilor din plastic. Prima alternativă au devenit pungile de folosinţă multiplă pentru magazine. În prezent, în mai multe ţări utilizarea pungilor de plastic este interzisă, sau supermarketurile sunt impuse să plătească pentru aceasta. Şi noi venim cu aportul nostru mic în utilizarea genţilor care nu poluează mediul.

Vedeţi două exemple mai jos:

Pungă pentru gunoi din ziar

Este un plic din ziar, care va ajuta la descompunerea deşeurilor în imediatul contact cu mediul înconjurător. În ziar acest lucru are loc mai repede decît în polietilenă.

Confecţionarea acestui plic este simplă şi durează circa 20 de secunde. Pur şi simplu folosiţi 2-3 foi de ziar simultan.

Pungă din ziar

Aceasta este ideală pentru cadouri

Vedeţi mai jos un filmuleţ, în care se arată cum puteţi confecţiona o asemenea pungă. Deşi spotul e în limba spaniolă, îi puteţi viziona şi fără traducere.

Как сделать сумку из газетной бумаги

Как сделать сумку из газетной бумаги

Как сделать сумку из газетной бумаги

 

 

Sursa: rodovid.me