Cum să construiți un foișor cu un acoperiș original

/ Vizionări: 1716

Как сделать беседку с оригинальной крышей

Vara e în toi, mulți deja au fost la mare, iar singurul refugiu rămîne a fi terenul de la vilă. Proprietarul vilei de mai jos avea un foișor-pergolă, rămasă de la vechii proprietari. Se preconiza că peste cîțiva ani acesta va fi înconjurat de liane, care vor oferi o umbră densă și vor transforma această zonă într-un loc de odihnă excelent.

Însă noii proprietari au dorit să savureze acum, de aceea a fost găsită o abordare elegantă și necostisitoare: fîșii de stofă pe acoperiș. Stofa procurată era destul de lată, bucățile au fost tăiate de-a lungul în părți egale, iar tivirea lor la mașina de cusut a luat jumătate de oră.

Apoi, fîșiile au fost îmbrăcate pe barele pergolei și fixate cu șuruburi. Astfel, la sfîrșitul sezonului, acoperișul se scoate ușor și se pune la păstrare.

Apoi a fost făcut iluminatul: de pod a fost fixată o ghirlandă cu becuri, sub forma literei W.

Cîteva ore de lucru și acum foișorul nu oferă doar umbră: a apărut senzația de un local pe malul mării. Iar noaptea această senzație se amplifică.

Как сделать беседку с оригинальной крышей

Как сделать беседку с оригинальной крышей

 

Sursa: econet.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.