Cum să cumpărăm produse fără a ne afecta

/ Vizionări: 3240

Как правильно покупать продукты без вреда 

 

Cei mai mari producători de produse alimentare și companiile subordonate
Cei mai mari producători de produse alimentare și companiile subordonate

1. Niciodată nu cumpăraţi produse expuse de-a lungul drumurilor, în apropierea carosabilului sau la piețele organizate într-un mod spontan. Chiar dacă nu vom lua în considerare faptul că nu se ştie în ce condiții au fost pregătite / depozitate / colectate, etc. aceste produse, pur şi simplu, imaginaţi-vă câte gaze de evacuare se acumulează pe parcursul zilei lângă marginea drumului. Aceste motive sunt suficiente pentru a înțelege că produsele cumpărate lângă traseu sunt dăunătoare pentru sănătate. Mai mult decât atât, uneori oamenii mor din cauza acestor alimente, deci nu sunt numai dăunătoare, ci şi foarte periculoase.

2. Logica, matematica și bunul simț sunt suporterii indispensabili. Un exemplu simplu, de carne tocată, în cazul în care ea este mai ieftină, decât carnea obişnuită, apar îndoieli în privinţa calităţii ei. Și, în general, este mai bine să cumpăraţi carne și să pregătiţi umplutura de sine stătător. Se ştie foarte bine că pentru carne tocată vânzătorii folosesc, în primul rând, produsul care a depăşit termenul de păstrare şi începe a „fierbe”. Principalul lucru este să nu aveţi iluzii că un magazin solid diferă de piață, acolo, de asemenea, există noțiune de deficit al contului curent - dezechilibru în balanţa plăţilor - calculat din salarii.

3. Salam, carne afumată, crenvuşti, etc. – trecem pe alături. Nu este mortal, dar ar trebui să vă oprească numărul foarte mare de E, conservanţi în compoziția lor.

Produse alimentare identice celor naturale
Produse alimentare identice celor naturale

4. Nu cereţi sfaturi de la vânzători şi nu cumpăraţi bucata, partea, produsul, etc, pe care ei vă-l oferă. Din nou, puneţi-vă în locul lor şi imaginaţi-vă cum veţi spune: nu cumpăraţi acest produs, el este stricat, eu mai degrabă să nu fac bani şi să-l arunc. Acest lucru nu înseamnă că toți vânzătorii nu sunt cum se cade.

5. Spălați produsele în mod obligatori. Spălați totul ce poate fi spălat și cu cât mai atent, cu atât mai bine. Din nou, ocupăm locul vânzătorului în filiera: producător - vânzător-cumpărător. Noi nu ştim unde s-au păstrat produsele alimentare, cu ce au fost tratate, cum le-a transportat hamalul beat, de câte ori acestea au căzut jos, care animale au trecut pe alături, au mâncat, au marcat teritoriul , etc.

 

Trageţi concluzii şi singuri.

 

 

Sursa: facebook.com