Cum să faci din fiecare zi un miracol?

/ Vizionări: 654

Как сделать чудом каждый свой день?

Eu pot să fac totul – să tai, să pilesc, să dispic. Un bărbat ar trebui să facă toate acestea, dar nu să ridice greutăți într-un club de fitness. Oh, se plîng unii, nu am de lucru. Învață să pui pavaj - vei conduce un Mercedes. Am construit un oraș întreg pe terenul meu, o baie, un garaj. Dar dacă vei sta pe canapea și vei mînca zemos, vei sfîrși rău. Alcool, droguri. Din păcate, acum există o mulțime de astfel de oameni.

Cînd vin la mine, oamenii spun: "Departe v-ați stabilit”. Și eu îi întreb: "Departe de ce?" Și omul tace. Pentru că locuiesc într-un sat, fiecare zi este diferită. În fiecare zi este un alt cer.

Stai și te uiți ca un nebun la aceste stele și te gîndești: "Doamne, iată eu mîine voi muri și ce-i voi spune?". După cum se spune în rugăciune: dacă umbra ta este atît de frumoasă, cum ești tu? Am intrat odată în casă, m-am gîndit, acum voi porni calculatorul, dar nu era electricitate.

Și m-am trezit în întuneric total. Întindeți-vă vre-odată în întuneric, opriți toate ”piuelile” și puneți-vă această întrebare: cine sînteți și cum trăiți? Sînt un tip normal sau așa și așa?

Peotr Mamonov

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137