Cum sa faci o dimineaţă veselă şi bun?

/ Vizionări: 4850

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

dimineaţă Cum sa faci o bună dimineaţă şi vesel - subiect este întotdeauna relevante, indiferent de timpul istoric şi locul de reşedinţă. Nu e de mirare, deoarece oamenii de stiinta de a inventa şi noi alarme noi care pot trezi proprietarul celei mai adânci somn.

Dacă, totuşi, chiar şi după recuperare, puteţi prodlozhaete "somn", care desfăşoară de obicei dimineaţa lucrurile pur automat, puteţi ajuta aceste sfaturi simple:


- Stabiliţi-vă ceasul biologic. Du-te la culcare si se trezesc la un moment dat. Nu subestimaţi capacitatea organismului de a auto-reglementeze.

- Schimbaţi-vă în ton cu un ceas cu alarmă şi stimularea melodica placuta. Start-l timp de 10-15 minute mai devreme decât de gând să se ridice, şi în acest timp, scufunda în pat.

- În timp ce nezhites motiva în mod corespunzător tine. Deschiderea ochilor ei, nu spun monologuri vizuale cum ar fi: "De ce atat de devreme? Ei bine, când am somn bun? Nu vreau să ies din camera rece de la pat confortabil încălzite. Mai bine să întrebăm: "Ce mi-ar face acest lucru chiar acum, aşa că am fost fericit întrebi?"? Preluate? A face! Desigur, opţiunea "pentru a se arunca cu capul înapoi în pat" nu trebuie să fie luate în considerare. Stretch în pat şi te gândeşti la momente placute care se află departe de tine: o ceaşcă de cafea sau ceai aromat, un mic dejun sanatos, vreme buna, haine favorit ... Este puţin probabil că nu veţi găsi nimic să se bucure.

- Asculta muzica ta preferata loc de vizionare de ştiri la televizor sau "scufundare" în Internet.

- Treziţi-vă corpul dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, puteţi lua un contrast duş. Nu este necesar pentru a deveni un morsă sau să se implice în călire. Schimbarea temperaturii apei, nu chiar prea mult, acesta activează organismul dumneavoastră şi apărare sale, si te vei simti mult mai proaspata. Dacă pentru nişte reason, duş nu vi se potriveste, apoi atunci a face în mod normal taxa cel mai mult.

- Mic dejun. Nu cafea cu o ţigară. Nu spun că, în dimineaţa nu a reuşit să ia alimente sau că nu aveţi timp. Nu încălziţi o zi înainte de cină. Se prepară o cereale cu fructe, fierbe un ou, face un sandwich, telemea de a se amesteca cu smantana. Tot ce mânca până la 9 dimineaţa, forma nu se va schimba, iar energia va taxa ziua ta.

- Cazul în care ziua este ca un pic de viaţă, în acea dimineaţă - este copilăria noastră, atunci când ne permite să visăm, să stabilească obiective şi cred că a problemei. Atâta timp cât micul dejun, gândeşte-te, în ce scop va merge, ceea ce aveţi de gând să faci azi. Să ziua ta să fie de cel puţin câteva cazuri, după consultarea cu care credeţi că nu trăiesc în zadar în această lume.

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu funcţionează şi în fiecare dimineaţă, te trezesti intr-o dispozitie fault şi de gândire despre renaşterea viitoare ca o închisoare, atunci poate ai nevoie de ceva radical schimbări în viaţa lui.

Mult noroc pentru tine, să fie mereu veselă şi fel!


poselenia.ru cu referire la lady.mail.ru