Cum să nu dai greș alegînd cadouri

/ Vizionări: 2876

Как не ошибиться с выбором подарка 

 

«Un copac viu – cadoul oferit din toată inima!
«Un copac viu – cadoul oferit din toată inima!

Oamenii născuți în anul în care ultima cifră este 0 sau 1, de regulă, preferă cadouri de formă ovală, confecționate din metal sau cu luciu metalic. Cînd vine vorba de haine, nu ezitați să alegeți culorile gri, alb, roz, violet si vișiniu, relatează mke.ee.

 

Cei care au în anul de naștere ultimele cifre 2 și 3 preferă, de obicei, lucruri care tind să se deplaseze, precum și asigură confort atunci cînd se deplasează în spațiu. Cadourile pot fi legate de navigație, iar o călătorie va fi un cadou minunat. Îmbracamintea pentru fanii de mișcare perpetuă, trebuiesă fie neagră, albastră și bleumarin.

Fericirea este dată de impresii, nu de lucruri
Fericirea este dată de impresii, nu de lucruri

Pentru cei născuți în anii care se termină cu cifrele 4 și 5 se potrivesc cadourile cu tentă creativă. Mai întîi de toate să fie hand made sau confecționate în loturi mici: ei vor aprecia exclusivitatea. Cu siguranță le vor plăcea lucrurile elegante din lemn sau care amintesc de lumea vegetală.

Chiar și în haine acești oameni preferă ornamentele florale, dunga verticală, precum și toate nuanțele de verde.

Pentru cei născuți în anii cu cifrele 6 și 7 la final trebuie alese cadouri asociate cu tot ce învinge gravitația Pămîntului. Chiar și o carte poștală, dar care are lipită pe plic o pană, va încînta destinatarul. O furtună de emoții vor provoca orice corpuri de iluminat – de la o lanternă mică la candelabre de lux. În vestimentație aceste persoane prefera nuanțele roșii și portocalii, iar dintre bijuterii – diamantele.

Celor născuți în anii care se termină cu cifrele 8 și 9 trebuie să le dăruim lucrurile solide: ceramică, porțelan, sticlă de Boemia și seturi de cristal, tablouri cu pisaje urbane. Din articolele de îmbrăcăminte sînt bune lucrurile din piele - mănuși, curele, portofele, genți și gentuțe de mînă.

 

 

Sursa: moldovenii.md