Cum să pierzi din greutate fără diete: încetează de mâncat alimente de calitate proastă, ocupă-te de sport şi plantează un copac

Cum să pierzi din greutate fără diete:  încetează de mâncat alimente de calitate proastă, ocupă-te de sport şi plantează un copac

 

Cum să pierzi din greutate fără diete:  încetează de mâncat alimente de calitate proastă, ocupă-te de sport şi plantează un copacEste foarte greu de a fi femeie şi încă cu complexele. Te îngraşi cu câteva kilograme şi poţi să presupui că viaţa trece pe alături. Pentru a îmbunătăţi starea de sănătate, trebuie urgent să începi să urmăreşti o dietă. Să te chinui, frumoasa, dar dezgustător de dolofană, cu tot felul de diete, număratul de calorii, ca cumva să nu muşti ceva de prisos şi să nu înghiţi.

Nutriţia adecvată, desigur, joacă rolul său în corectarea figurii, însă nu trebuie să uităm din cauza urmăririi  stricte a dietei şi despre alte moduri de a pierde în greutate. Ce este nou pe această temă în mass-media? La Universitatea din Edinburgh, au fost efectuate cercetări, potrivit cărora a fost dovedit că alergarea foarte rapidă scindează zahărul, care provoacă diabet şi obezitate. Doar trei minute de alergare foarte rapidă, într-un suflet, ajută la pierderea până la patru kilograme pe lună.

Următorul subiect – masajul, care este o modalitate excelentă pentru a elimina grăsimea în zonele cu probleme şi a îmbunătăţi starea de spirit. Grăsimile subcutanate ard, creşte metabolismul la nivelul pielii, se îmbunătăţeşte funcţia intestinului. Oare este posibil să comparăm plăcerea de la masaj cu diete istovitoare atunci când visezi la o bucăţică de pâine cu cârnaţii afumaţi şi chifle cu brânză? Nu aveţi un masor, faceţi masaj de sine stătător, nu este mai rău, decât cel făcut de un profesionist. Frecăm şi dezmorţim burta în direcţia acelor ceasornicului, numai 5-10 minute, cu muzică, este foarte plăcut şi util!

 

Cum să pierzi din greutate fără diete:  încetează de mâncat alimente de calitate proastă, ocupă-te de sport şi plantează un copac

 

Proceduri acvatice, piscina, sauna – sunt asistenţi buni pentru a realiza gânduri despre o figură frumoasă. Masajul acvatic, curse de înot în piscină cu o prietenă sau un prieten, iar apoi într-o baie sau o saună, şi grăsimea de pe talia dvs. va dispărea. Vreţi să mâncaţi bine după astfel de sarcini sportive, acest lucru este pur şi simplu necesar. Pierderea în greutate fără diete – iată la ce am ajuns.

Câinele, un prieten fidel, cu care este necesar să vă plimbaţi, însă cine pe cine plimbă, acest consens nu este pe deplin rezolvat. Luaţi un câine: un prieten şi în acelaşi timp un medic.

Afară este primăvara, puteţi să amenajaţi locul de joacă  pentru copii din curte, să plantaţi câţiva copaci la intrare, să săpaţi pături în grădina de la vilă, să faceţi multe lucruri utile pentru dvs. şi oamenii din jur, fără a vă face griji pentru figură, spre bucuria bărbaţilor.

Deci, întrebarea cum să pierzi în greutate corect - am rezolvat-o cu uşurinţă, am economisit banii, destinaţi dieteticienilor, care la ziua de azi nu sunt deloc ieftini.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru