Cum să scapi de piatra dentară cu ajutorul unui remediu simplu

/ Vizionări: 2388

Depunerile maro sau galbele de pe dinți pot fi înlăturate acasă! Piatra dentară este o problemă comună, iar stomatologia modernă propune o mulțime de metode de înlăturare a acesteia. Însă există o metodă care funcționează la fel de bine, dar cu resurse minime

Depunerile maro sau galbele de pe dinți pot fi înlăturate acasă! Piatra dentară este o problemă comună, iar stomatologia modernă propune o mulțime de metode de înlăturare a acesteia. Însă există o metodă care funcționează la fel de bine, dar cu resurse minime!

Veți avea nevoie de:

40 g de coajă de nucă

1 pahar cu apă

Fierbeți coaja de nucă în apă timp de 20 de minute. Strecurați. Muiați periuța de dinți în acest decoct. Țineți 10 minute. Apoi curățați dinții minuțios. Această procedură poate fi repetată de 3 ori pe zi, pînă cînd piatra nu va dispărea complet.

Deja peste 2 săptămîni rezultatul nu va întîrzia să apară Coaja de nucă este un remediu antibacterian foarte puternic, de asemenea, ea ajută la îndepărtarea depunerilor de pe suprafața dinților. Procedura aceasta mai est utilă și pentru cei ce suferă de sîngerarea gingiilor: inflamația dispare rapid.