Cum să-ți construiești o bicicletă electrică

/ Vizionări: 3540

 

Biciclete electrice au devenit o formă populară de transport pentru multe din orașele din întreaga lume. Ca o alternativă verde la autoturisme și transport public, ebikes oferă multe alte avantaje, datorită dimensiunii lor mici, lipsei de asigurare sau de cerințele de licențiere, parcare gratuită și costuri reduse de operare. Cu toate acestea nu la fel de convenabil este prețul ridicat al acestora, care frânează “avântul” multor cumpărători.

Acum, un constructor de ebike încearcă să schimbe asta.

Bicicleta din bambus
Bicicleta din bambus

Americanul Micah Toll construiește ebikes de câțiva ani și organizează cursuri pentru cei care doresc să învețe să-și transforme propriile biciclete obișnuite în ebikes. Toll a publicat un manual de asamblare pentru ebikes, The Ultimate DIY Ebike Guide, în care prezintă toate experiențele sale acumulate.

Întotdeauna am regretat faptul că foarte mulți oameni nu-și pot procura biciclete electrice din cauza prețurilor mari. Dar nu trebuie să fie așa. Bicicletele din comerț sunt atât de scumpe pentru că un cumpărărtor trebuei să plătească tot lanțul tehnologic”, spune Micah Toll.

Pentru a scădea costurile radical, Toll achiziționează toate piesele electrice pe care apoi le asamblează pe o bicicletă normală.

Am găsit furnizori foarte buni de piese electrice şi acum pot construi bicilete elecrice asemănătoare sau chiar identice cu cele din comerţ la preţuri cu până la un sfert mai mici”, a mai spus Toll.

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137