Curăţarea globală Timberland de «Ziua Pămîntului 2012″!

Curăţarea globală Timberland de  

 

Ziua Pămîntului, marcată în așezarea Sceastlivoe
Ziua Pămîntului, marcată în așezarea Sceastlivoe

La sfîrşitul lunii mai, compania Timberland, a făcut echipă cu partenerii, pentru a efectua salubrizarea Grădinii Botanice Principale N.V. Ţiţin, din Moscova şi Rezervaţiei Yuntolovsky, din Sankt Petersburg, în cadrul unei iniţiative ecologice anuale de "Ziua Pămîntului 2012". Anul curent, pentru prima dată, tot gunoiul colectat din zonele selectate pentru amenajare, a fost predat la reciclare şi nu transportat la poligoanele de deşeuri suprapline.

 

Mai mult de 130 de persoane s-au întîlnit în dimineaţa zilei libere la Grădina Botanică Principală din Moscova şi mai mult de 30 de persoane, în acelaşi timp, s-au adunat pe teritoriul Rezervaţiei Yuntolovsky din Sankt Petersburg, pentru a colecta deşeurile şi preda organizaţiei "Sfera ecologiei", responsabile de distribuirea deşeurilor la punctele de reciclare secundară. În rezultatul ordinii efectuate, angajaţii companiei au reuşit sa strîngă mai mult de 7 containere de 6 m3 fiecare cu gunoi!

Datorită eforturilor comune, entuziasmului general şi a echipei prietenoase Timberland, ”Ziua Pamantului 2012”, a fost o contribuţie majoră în amenajarea celor două obiecte naturale importante din Moscova şi Sankt Petersburg!

Administraţia parcurilor şi-a exprimat participanţilor la acţiunea ”Ziua Pămîntului 2012”, profunda recunoştinţă pentru munca efectuată, care la sigur, va deveni un pretext pentru continuarea faptelor ecologice bune ale Timberland prin întreaga lume!

 

 

Curăţarea globală Timberland de  

Curăţarea globală Timberland de  

Curăţarea globală Timberland de  

Curăţarea globală Timberland de  

 

Informaţii suplimentare:

Nina Vlasova, PR-manager

Tel: +7 (495) 777 18 90 int.. 2783

Mob: +7 (926) 123-09-29.

E-mail: vlasova@jamilco.ru

 

 

Sursa: Comunicat de presa al Initiativei ecologice Timberland 

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.