Dacă soțul nu-și asigură pe deplin soția, are de pierdut în proprii ochi!

/ Vizionări: 2802

Если муж не обеспечивает полностью жену, то проигрывает сам себе!

În prezent multe cupluri nu mai primesc nicio plăcere din relația lor. În loc să se bucure de viață, oamenii clarifică cine și pentru ce trebuie să plătească și de ce trebuie să cîștige mai mult...

Psihologul Oleg Siliavski despre adevăratul rol al bărbatului și femeii, neschimbata natură umană și de ce îți face cinste să plătești pentru o doamnă de 40 de berbeci

Lipsa de respect pentru soț are un preț mare
Lipsa de respect pentru soț are un preț mare

"Și unde este dreptatea?" întreabă bărbații, care-și asigură familiile. "Eroii adevărați au dispărut demult", se plîng reprezentanții sexului frumos. Corespondenții Onliner.by au vorbit cu сoach-ul, antrenorul-psiholog, profesorul adevăratei esențe omenești, directorul Companiei de Consultanță "Practicum" Oleg Siliavski despre adevăratele roluri ale bărbatului și femeii, invariabilitatea naturii umane și de ce a plăti pentru o doamnă 40 de berbeci îți face cinste.

- Care trebuie să fie rolul ideal al bărbatului și cel al femeii?

- La training-urile mele, eu le propun adesea oamenilor să-și imagineze modelul biologic simplu. Spre exemplu, stă casa la marginea pădurii, în ea locuiesc un bărbat, o femeie și cinci copii, așa cum era înainte. Și de aici urmează toate rolurile, funcțiile, consecințele, cine și în ce fel trebuie să fie tratat, cine și ce trebuie să facă. Da, în plan material și social, totul s-a schimbat: oamenii trăiesc în apartamente confortabile, nu taie lemne, nu folosesc lemne de foc. Dar natura arhetipală a omului a rămas aceeași. Dacă oamenii nu o urmează, atunci încep problemele, anumite defecte: psihologice, sociale.

Pământ, eu te iubesc! (Video)
Pământ, eu te iubesc! (Video)

În general, în lumea modernă există o denaturare clară a rolurilor bărbaților și femeilor, un lucru clar ca bună ziua, astăzi. Căci oamenii s-au îndepărtat prea tare de natura lor adevărată, fac ce vor. Bărbații își uită rolurile și funcțiile lor, femeile și le pierd pe ale sale ... În acest sens, acum într-adevăr e o încurcătură completă.

— Dacă urmăm modelul dvs., se dovedește că un bărbat trebuie să asigure totalmente o femeie?

— Desigur, ar trebui. Cu siguranță. În caz contrar, el își pierde esența masculină și degenerează. Există o astfel de noțiune ca calea spirituală și fiecare îl urmează, fie că știe despre acest lucru ori nu. Dacă bărbatul nu realizează care este funcția sa biologică, atunci calea lui, psihicul său se dovedește a fi distorsionat. La fel e și cu femeia.

Susţinere şi sprijin
Susţinere şi sprijin

— Dar oare bărbatul îi datorează ceva femeii? De ce e nevoie de familie?

— Dacă el este bărbat, el își datorează în primul rînd sie însuși, naturii sale masculine și căii sale spirituale. Datoria bărbatului, natura lui este să fie războinic, protector, patron. Iar dacă el nu face acest lucru, atunci el nu este bărbat. Desigur, omul poate să procedeze altfel. Într-adevăr el nu datorează niciodată nimic nimănui. Dar atunci să-l lăsăm să primească consecințele a ceea ce face, adică faptul că nu-și îndeplinește predestinația sa anume. Iar consecințele vor fi triste, atît pentru bărbații, cît și pentru femeile, care nu vor să meargă pe calea firească.

— Ce fel de consecințe?

135 de copii — cea mai numeroasă familie din Rusia
135 de copii — cea mai numeroasă familie din Rusia

— Pentru bărbat aceasta este distrugerea businessului, pierderea sensului vieții, depresia, alcoolismul, impotența. Opțiunile pe care natura le-a pregătit sînt o mulțime. Încălcarea de către femei a naturii lor și a căii lor spirituale corecte duce la pierderea frumuseții, acumularea greutății, cancerul feminin.

Pentru nerespectarea soțului, prețul plătit e foarte înalt

La început totul pare vesel, mai ales, în tinerețe. Încă nu ne-au ajuns consecințele acestora... Iată că în hinduism și budism există noțiunea de karma. Este o lege minunată, de fapt, legea karmei sau, cum mai este numită, legea dreptății universale. Dar chiar dacă renunțăm la partea mistică a întrebării, legea karmei funcționează cu adevărat și deja în această viață. Și aici nici nu este obligatoriu să aducem toate aceste istorii budiste despre reîncarnare. Legea dreptății universale funcționează deja în această viață. Esența acestei legi este foarte simplă: alegerile pe care le-am făcut ieri determină astăzi viața noastră, alegerile pe care le facem astăzi ne vor determina viața mîine. Prin urmare, acei oameni care fac astăzi o alegere împotriva adevăratei lor naturi, la început se pot bucura, pot primi multe plăceri. Lor li se pare că ei au scăpat de obligații inutile: să asigure femeia, să întrețină familia sau pentru femeie, să-l servească pe bărbat, să mențină focul, să crească copii.

Ce este o familie? Gura păcătosului adevăr grăieşte (Video în rusă)

Dar o persoană se poate bucura un an, doi, trei și după cinci va trebui să plătească. Iar peste opt ani, acest lucru îl va ajunge într-atît de mult, încît nu i se va părea deloc puțin. Eu practic psihologia deja de douăzeci de ani și am văzut atîtea destine! Acest lucru funcționează, de fapt, ca un ceas, iar oamenii nici măcar nu bănuiesc acest lucru. Ei cred că această lume este așa, știți și dvs., faceți ce vreți în ea. Dar nu totul este așa de simplu cum pare.

—Deci, care este calea unui bărbat adevărat?

Mai întîi de toate, el trebuie să aibă o Activitate, să fie antrenat în lucru. Pentru bărbat, acest lucru joacă un rol fundamental. Dacă nu are așa ceva, atunci acesta nu e bărbat. A spune "profesie" aici va fi greșit. Oare om de afaceri e profesie? Sau artist?

Din nou, într-un model biologic simplu, capul familiei trebuie să meargă la vînătoare în fiecare zi sau să are pămîntul. Atunci el va supraviețui, familia lui va supraviețui. De aceea, calea de bază a bărbatului, dezvoltarea spirituală sînt legate anume de activitatea lui. Aceasta este prima prioritate. Iar a doua prioritate este femeia. Din cauză că de fructele de pe urma activității sale, bărbatul trebuie, ca să spunem așa, să scape. Dacă un bărbat nu are o femeie iubitoare, atunci în viața lui începe un nonsens complet. Spre exemplu, el începe să reinvestească roadele muncii sale. Astfel fac mulți oameni de afaceri care au probleme cu relația de acest fel. Adică, a creat el o afacere, a obținut o mulțime de bani. Ce să facă cu ei? Este necesar să-i investească în următorul business. I-a investit în următoarea afacere. Iar acum ce să facă cu ei? Căci dacă bărbatul e un om de succes, a creat o afacere, va crea și altele două și zece. A crezut că va scăpa de bani, dar ei s-au dovedit a fi de două ori mai mulți. Trebuie să inițieze o a treia afacere! Și așa pînă la epuizare, va trăi ridicînd aceste afaceri toată viața, ca apoi la 70 de ani să descopere că toată viața a trecut pe lîngă el. Succes a avut, dar fericirea așa și nu a gustat-o, și cum nu a fost, așa și nu e, și-a tot construit o cariera, a mai făcut și altceva. De aceea, fiecare bărbat ar trebui în mod ideal să aibă o femeie, care să-i arunce banii în vînt.

- Chiar așa în vînt?

- Da, anume așa. Femeile aruncă bani în vînt, acest lucru este evident. Numai că pentru început bărbatul trebuie să-i cîștige. Iar acest lucru a fost întotdeauna specificat în culturile tradiționale. Din păcate, în lumea modernă, cele mai multe practici tradiționale s-au pierdut. Dar pe alocuri au rămas asemenea culturi. Spre exemplu, în Est există pînă în prezent un astfel de fenomen ca calîmul. Și era normal vă voi spune. Acest lucru este foarte corect. Pentru că dacă tu nu poți plăti 40 de berbeci, ție nu-ți poate fi încredințată o femeie.

—Iar dacă femeia nu vrea să plătești 40 de berbeci pentru ea?

— La ei nu există un asemenea concept cum că femeia nu dorește. Acolo este o altă educație. Și bărbatul este, de asemenea, sigur: dacă a plătit 40 de berbeci, știe cu siguranță că femeia îl dorește și pe el, și copii și bucătăria. Am văzut totul cu proprii ochi.

—Și ce oare bărbatul tot primește plăcere de la faptul că femeia îi aruncă banii în vînt?

—Bineînțeles, acest lucru este evident. O familie ideală este o familie în care femeia nu știe de unde vin banii, iar bărbatul nu știe unde se duc aceștia. În termeni de bani, acesta este un model excelent al cuplului. O femeie are întotdeauna o mulțime de modalități minunate de a cheltui banii.

Bărbatul însă nu știe cum să cheltuie banii, pur și simplu, el numără întotdeauna, gîndește mereu, se gîndește, cum să investească mai bine mijloacele. Se străduie să se asigure ca tot timpul să existe un profit din capitalul investit. Femeia însă îi cheltuie ușor. Și-a cumpărat un inel de 9 mii de dolari, de exemplu. Și acesta încă a fost micuț, trebuia să-și ia unul de 25, ca să fie diamantul mai mare. Iată că dintr-o dată nu mai sînt 25 mii, au zburat în vînt.

Banii în acest caz sînt continuarea și întruchiparea dragostei masculine. Cadouri, flori, case, autoturisme, blănuri și, concret, bani în numerar. Dacă bărbatul iubește, el îi dăruiește toate acestea femeii.

- De ce ar avea nevoie un bărbat de o femeie, doar ca să-și cheltuie banii?

- În general, femeia pentru bărbat este una dintre cele mai bune surse de investiții. Cu condiția, bineînțeles, că aceasta este o femeie adevărată. El mereu investește ceva în ea, iar ei îi iese întotdeauna ceva. Odată a investit ceva - au apărut copiii, încă o dată a investit – a reușit să obțină casa. La nivel material, acest lucru este important.

La nivel social - statutul, iată că am femeie, cea mai bună și mai frumoasă. În plus, acest lucru oferă sentimentul siguranței, a unui spate asigurat.

Dar la nivel spiritual? Acest lucru este, de asemenea, foarte important. La nivel spiritual, femeia îl ajută pe bărbat într-o chestiune foarte principială, la căutarea adevărului.

Bărbații caută mereu adevărul, tot fiindu-le puțin. Iată de ce există atît de mulți bărbați oameni de știință, printre cîștigătorii Premiului Nobel, de exemplu? Pentru că iată care e atuul lor: vor să știe cum funcționează lumea, vor să găsească adevărul. Oamenii de știință, activiștii religioși, chiar politicienii și acei care într-un fel doresc să știe cum funcționează această lume pentru a o dirija. Pentru bărbat adevărul este fundamental. Ei bine și principalul lucru - adevărul despre sine însuși. A afla cine sînt în lumea asta. Iar acest lucru anume femeia îl poate sugera. Ea spune nemijlocit în cuvinte, cine ești tu. Măgar, de exemplu. Dar dacă ești norocos, spune: "Tu ești eroul meu". Și gata, bărbatul pe dată devine lucid la acest capitol. Numai o femeie adevărată îi poate oferi unui bărbat adevărata imagine, pe care acesta o caută. Și să i-o ofere exact în cheia în care acesta o caută: sînt erou, sînt cîștigător, eu sînt cel mai bun în această lume, pentru că o astfel de femeie mă iubește și ea îmi spune acest lucru.

— Și totuși foarte multe s-au schimbat. Înainte domnii se ridicau cînd o doamnă intra în încăpere, iar acum nu se obișnuite să i se ofere domnișoarei locul în transportul public.

— Totul este din cauză că clasele s-au schimbat foarte mult. Cine erau bărbații adevărați în Rusia? În mare parte ofițerii, nobilii. Ca la Țvetaeva: "cu doar înverșunarea voinței cucereați inima și stînca" ... Și se comportau ei în mod corespunzător. Dar aceștia erau bărbați adevărați!

Iar apoi, în Rusia aproape toți bărbații au fost nimiciți. Timp de aproape o sută de ani a fost aplicat genocidul total asupra populației masculine. Iată cum s-au desfășurat evenimentele. Primul Război Mondial, apoi Revoluția din Octombrie și Războiul Civil - distrugerea întregii elite a Gărzii Albe, a nobilimii. Acei care nu au fost uciși, au fost izgoniți de pe teritoriul Rusiei. Unde mai pui. că aceștia erau cei mai buni bărbați nu numai ai Rusiei, ci ai lumii, în general! Mai departe. Desculăcirea – lichidarea bărbaților din mediul rural, a acelora care puteau să facă ceva cu adevărat, să creeze un produs, să întrețină o gospodărie. Apoi prin intermediul epurărilor staliniste au lichidat comandanții roșii, intelectualitatea gînditoare și, în general, pe toți cei capabili. Marele Război pentru Apărarea Patriei i-a răpus pe restul, care erau eroi și au plecat pe front să-și apere Patria.

În rezultat, femeile noastre au rămas cu nimeni. Era bine, dacă în tot satul era cîte un bărbat după război, femeile fiind obișnuite să facă totul de unele singure. Asta ca în proverbul postbelic: "Sînt și cal, și taur, sînt și femeie, și bărbat". După aceasta, următoarele generații fiind crescute într-un mediu distorsionat: băieții într-o cheie feminină infantilă (căci bărbați nu erau alături), iar fetele - ca niște cai de povară. Iar mai departe acest scenariu este transmis din generație în generație. Și acesta mai funcționează. Femeile noastre tind să fie independente. Iată, am citit recent pe Facebook: Cum găsiți o adevărată femeie rusă? Metodica în trei pași. Aprindeți casa, porniți calul în galop, așteptați. [Rîde - nota Onliner.by.]

Femeia rusă se străduiește tot timpul să facă ea însăși totul. "Pot să vă ajut să duceți geanta?" - "Nu, nu, o duc singură". Și nu-i nimic că bărbatul a părăsit-o, ea va cîștiga singură, ea-și va crește și copiii. Și ea consideră că ea ar trebui să fie aplaudată pentru asta. Înainte da, atunci cînd nu exista altă alegere, era un eroism. Acum însă situația este diferită, bărbați sînt destui. Și nu ar trebui să aplaudăm, ci să o împroșcăm cu roșii, pentru că le-a stricat viețile copiilor, pentru că acești băieți, educați fără tată, nu știu cum ar trebui să fie un bărbat adevărat, iar fetele nu știu cum să se comporte cu sexul opus. Un cerc vicios. Pe ea nu trebuie să o aplaudăm, ci să spunem: "Auzi, tu, bolnavo, scapă de scenariul tău idiot, atrage în viața ta un bărbat normal. Nu este necesar să lucrezi la trei locuri de muncă ca să-ți crești copiii. Învață să fii femeie, învață să te supui, să venerezi bărbatul și totul va fi bine în viața ta".

- Adică aceasta însemnînd că femeia nu trebuie să-și construiască o carieră, ci ar trebui să se ocupe doar de borș?

— Femeia nu trebuie să-și construiască cariera. Acesta nu este un mod de viață feminin. Și o femeie nu trebuie să lucreze. Organismul feminin nu este, pur și simplu, conceput pentru muncă. Să vedem. Să luăm această cutie, pe care o aveți în redacție și să mergem de vreo 20 de ori cu ea de-a lungul coridorului. Mai întîi eu, apoi dvs. și veți vedea ce se va întîmpla.

Ei bine, organismul feminin nu e conceput pentru sarcini de lucru. O adevărată doamnă nu ar trebui să muncească, ea ar trebui să aibă o ocupație și una preferată. Dacă aceasta îi va aduce un profit bun, voi fi doar pentru. [Rîde - nota Onliner.by.] Chiar dacă nu va fi profitabilă, nu contează. O femeie nu ar trebui să cîștige!

Eu vorbesc despre faptul, că o femeie nu poate primi bani sau alte dividende – faimă, respect, recunoaștere - din contul meritelor sociale. Vă rog, pentru numele lui Dumnezeu, să facă tot ce vrea tot ce vrea. Important e ca acesta să nu devină o slujbă pentru ea. Pentru că doar bărbații pot lucra cu adevărat, femeile nefiind create pentru aceasta. La ele, organismul și mentalitatea sînt programate pentru absolut alte ocupații. Mai întîi de toate, e vorba de borș, ați spus corect. Dar nu trebuie să fiți atît de sceptici în privința asta. Borșul este un lucru mare. Dar aici este necesar să privim mai larg. Nu numai borș. E ca și cum a-i spune că un bărbat este conceput doar pentru ciocan. Doar cinicii înguști la minte spun astfel atît din partea bărbaților, cît și a femeilor. Fiecare are propriul său rol major în această lume. Borșul și ciocanul sînt doar instrumente ale acestui rol important. Cele mai importante funcții ale femeii, care includ și borșul sînt feminitatea și maternitatea, în sensul cel mai larg. Mai întîi trebuie să fii femeie, iar apoi, dacă ea este capabilă să atragă și sa păstreze bărbatul alături de ea, creînd o familie, va ajunge să fie mamă. Iar dacă ea e rea ca femeie, atunci nici mamă bună nu va fi. Iar feminitatea este, în primul rînd, frumusețea, chiar aceea care va salva lumea. Cu alte cuvinte, o femeie are două funcții principale: frumusețe și îngrijire, feminitate și maternitate. Apropo, pe acestea poate fi construită și o careva afacere. Femeile sînt cele mai potrivite pentru carierele, care sînt legate de aceste domenii. De exemplu, businessul de modeling. Sau un restaurant, tot felul de cluburi, acolo unde trebuie să le poarte de grijă clienților. Iar cînd femeile încep să conducă uzine ... Pentru asta aș spune ce trebuie să aibă, dar în fața dvs. nu o voi face. Femeile nu au așa ceva.

Autor: Polina Șumițkaia

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137