Dacă veți vedea această plantă în curte, nu o distrugeți!

/ Vizionări: 4132

Если вы увидите это растение в вашем дворе, ни в коем случае не уничтожайте его! Вот почему

Mulți dintre noi știu că iarba grasă este o buruiană nefolositoare, însă acest articol va dezvălui niște lucruri interesante despre ea.

Frunzele ei sînt benefice pentru sănătate, așa că data viitoare cînd veți dori să o aruncați, aveți în vedere acest lucru. Iarba grasă conține vitamine și minerale, ce ameliorează starea generală a sănătății, precum și fieri și calciu, necesar pentru oase.

Semințele ei sînt foarte puternice, iar planta poate trăi timp de 25 de ani, iar aceasta înseamnă că ea întărește semnificativ sistemul imunitar.

Minerale — comorile pământului. Partea 3 (Foto)
Minerale — comorile pământului. Partea 3 (Foto)

Această buruiană conține vitamina A în cantități mai mari decît verdețurile, ce previn cancerul, și e bogată în acizi omega-3, așa că previne afecțiunile inimii și ictusul. Totodată, ea nu conține OMG.

Așa că vă recomandăm să examinați posibilitatea de a include iarba grasă în meniul Dvs. Frunzele ei au un gust plăcut de lămîie și o structură crocantă. Astfel, puteți înlocui spanacul și să o include în diferite rețete.

Iarba grasă poate fi adăugată în salate și sandwishuri și, deoarece e bogată în proteine, va sport nivelul de energie și vă va conferi vitalitate. Iarba grasă previne riscul dezvoltării autismului la copii.

 

Sursa: fithacker.ru