«Daisy», care ştie totul despre planta

/ Vizionări: 3798

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Gadget Musetel
Foarte util dispozitiv pentru gradinari apărut pe piaţă. Acest musetel computerizat un alt pas în direcţia agriculturii ecologice. Acum ştiţi exact ce nevoile specifice de plante dumneavoastră.

Pentru a afla ce se lipsesc de preferat plantele trebuie să menţinem acest Daisy "în sol pe timp de noapte. EasyBloom măsurată de iluminare, de umiditate a solului, mucegai, să stabilească compoziţia mecanică a solului.
Gadget Musetel

După o zi GAT "margarete" de la sol şi introduceţi portul USB al computerului. EasyBloom sunt sincronizate prin intermediul site-ul web care conţine informaţii cu privire la cerinţele de mediu de peste 5000 de specii de plante cultivate. Astfel, stii care dintre factorii de mediu se limitează pentru plante dvs. si poate fi aici pentru plantele tale pur si simplu nu loc.

În plus, veţi primi informaţii, ceea ce a îngrăşămintelor şi micronutrienţi ar trebui să fie adăugate la sol pentru plante proizrostaniya mai bună, precum şi obţine cât sfaturi pentru îngrijirea dumneavoastră preferat verde.
Gadget Musetel


www.priroda.su