Date — si o trata şi vindeca

/ Vizionări: 5402

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Datele - şi un tratament, şi să vindece În ţările calde, ele au câştigat o reputaţie de "pâine din deşert". Date - uimitor de fructe, care în multe ţări atribui proprietăţi pentru a îmbunătăţi sănătatea umană şi prelungesc viaţa.

Datele sunt utilizate pe scară largă pentru a combate diferite tipuri de cancer, tuberculoza, toate tipurile de tumori, precum şi alte boli infecţioase. Se crede că datele uscate afecta în mod pozitiv la nivelul creierului, crescând productivitatea cu 20% sau mai mult.

Fructe de palmieri data conţin o mulţime de fier, magneziu, fosfor şi săruri minerale, vitamine, grupele A şi B, aminoacizi esenţiale, proteine, etc Oamenii de stiinta cred ca 10 datele într-o zi este de ajuns pentru nevoile de zi cu zi a persoanelor in magneziu, cupru, sulf, şi jumătate nevoile de fier, un sfert din nevoile de calciu. Unii nutriţionişti spun că o dată şi un pahar de lapte poate oferi umane necesare nevoie de minim pentru nutrienţi. 23 de tipuri de aminoacizi conţinute în datele, absente în cele mai multe alte fructe.

Fructe uscate conţine datele de zahăr 60-65% - cel mai mare procent, comparativ cu toate celelalte fructe. Şi este în principal glucoza si fructoza, consumul de care nu suportă consecinţele negative pentru sănătatea umană, în comparaţie cu zaharoză.

Datorită conţinutului ridicat de potasiu, medicii recomanda de a utiliza datele în bolile cardiovasculare. Cu insuficienţă cardiacă datele de stimulare a activităţii inimii, sunt tonifierea si intarirea înseamnă recuperarea dupa o boala indelungata.

În special datele utile pentru femeile în timpul sarcinii, naştere şi alăptare. Acestea facilitează naştere, să contribuie la dezvoltarea timpurie a unor lapte de corp de sex feminin. De asemenea, recomandăm ca în loc de dulciuri pentru cei care adera la un regim alimentar şi încearcă să se menţină greutatea este normal.

Sursa: poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru lady.mail.ru