«Daţi omului câteva hectare de pământ şi o săptămână în pădure şi el va începe să-şi facă planuri pentru castelul său»

/ Vizionări: 3696

SunRay Kelley

 

Un minunat om cu numele SunRay Kelley locuieşte în America şi construieşte, din materiale naturale, case nu mai puţin minunate cu mâinile sale. Când încă învăţa la colegiu, profesorul, privindu-i desenele, a declarat sceptic: ,,Nimeni, în afară de dumneata nu se va apuca să construiască aşa ceva”. De atunci SunRay Kelley se ocupă de construcţia anume a unor atare case.

Bombănind ,,mă duc prin magazine”, el se îndreaptă în pădure după următoarea bucată de lemn pentru construcţiile sale. Drept izvor de inspiraţie îi serveşte lumea înconjurătoare. Urmând legilor arhitecturii naturale, SunRay Kelley tânjeşte după formele fireşti şi liniile netede, doar asimetria, unghiurile drepte şi liniile paralele – sunt nefireşti naturii.

Cât mai puţin posibile calcule – esenţial e stihia, inspiraţia şi emoţiile. Casele sale bizare ca şi cum ar creşte singure din pământ… În prezent SunRay Kelley este considerat printre maeştrii de opere arhitecturale o personalitate legendară.

замок в лесу

замок в лесу

замок в лесу

замок в лесу

замок в лесу

замок в лесу

замок в лесу

замок в лесу

 
 

Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.