De afaceri şi societatea nu ar trebui să fie din cauza crizei pentru a slăbi atenţia asupra ecologiei

/ Vizionări: 3112

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

De afaceri şi societatea civilă nu ar trebui să fie influenţată de criza financiară globală pentru a slăbi atenţia asupra problemelor de mediu. A spus presedintele Dmitri Medvedev în cursul unei întâlniri cu ministrul Resurselor Naturale şi Mediului din Rusia, Iuri Trutnev.

"Este necesar să se menţină controlul asupra problemei în sine", - a spus el. "Scopul nostru comun - autorităţile şi societatea civilă şi de afaceri - să continue să lucreze pentru îmbunătăţirea mediului înconjurător" - a declarat preşedintele Rusiei.

"Chiar şi în situaţia în care mediul de afaceri este comprimat unele ocazii, acestea nu trebuie să încetaţi să donarea de noi preparate de producţie ecologică, nu ar trebui să oprească pentru a îmbunătăţi sistemul de purificare, de reducere a emisiilor" - a spus el.

"Toate aceste lucrări trebuie să continue non-stop, independent de orice motive interne sau externe", - a declarat Dmitri Medvedev. "Îmi doresc ca ati platit atenţia asupra sa în activitatea lor" - el a apelat la Yuri Trutnev.

Agentia "Alliance Media" http://www.allmedia.ru/ Materiale, prim-TASS / http://www.prime-tass.ru/ /