De apă din aer — aceasta este realitatea!

/ Vizionări: 5178

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

de apă

Apa din aer este mergi la a lua o companie canadiana, Elementul Patru. Anunţate de companie, instrumentul va condensa apa conţinută în aerul de consumatoare de energie electrică în timp ce, în două lumina becurilor conventionale.

De aer, de fapt, o sursă nelimitată de apă. Vaporii de apa conţinută chiar în aer deşert. Dezvoltatorii de această afirmaţie aparat uimitor faptul că invenţia lor va fi masive pe piaţa internă aparatul primul după inventarea cuptorul cu microunde.
Masina este o minge cu diametrul de 90 cm, jumătate împărţit în două emisfere, care este fixat pe perete. Unitatea efectuează prin filtrul de aer, arestarea particulele de praf. Aerul este răcit până la punctul de roua. Apei condensate este tratată cu lumină ultravioletă (pentru distrugerea organismelor patogene) şi introduse în bucătărie.

Scopul principal al acestei invenţiei este o încercare de a scăpa de sticle de plastic, care formează deja un plutitor "continente material plastic" în oceane ale planetei.

În SUA singur pe sticle de plastic turnat 30 miliarde de litri de apă, care consumă 11 miliarde de dolari şi 17,6 milioane de barili de petrol. Estimat 1.5 milioane de barili de petrol este suficienta pentru a produce benzina pentru un an la 100.000 de vehicule.

PS Pe unitate miracol care primeşte apă din aer "confuze" şi cărturari interne.

priroda.su