De ce unii băbrați sunt lipsiți de noroc

/ Vizionări: 3660
Tag-uri: , ,

Почему от мужчин отворачивается удача

 

Se spune că dacă bărbatul e lipsit de respect față de femeia sa, el se lipsește şi de noroc. De ce oare?

Gândirea creativă feminină e de multe ori mai puternică decât cea bărbătească, astfel încât capacitatea sa de a influența soarta e mult mai mare, atât soarta sa cât și a soțului.

10 cuvinte ce atrag succesul
10 cuvinte ce atrag succesul

Atunci când femeia este fericită și primește o adevărată plăcere de la relație, bărbatului ei îi surâde norocul, în fața lui se deschid toate ușile și reuşeşte în toate. Pentru că în starea sa internă fericită și satisfăcută, cu puterea sa de gândire creativă, femeia își binecuvântează soțul de succes și îi atrage evenimente favorabile în viață.

Datorită femeii sale bărbatul sau că are parte de succes, noroc și prosperitate, sau e influenţat de o adevărată forță distructivă.

Femeia este strâns legată cu sfere subtile și lumea energiilor, de aceea gândurile ei, starea ei internă emoțională, care formează planul fizic, se realizează mai rapid. Dacă femeia nu este satisfăcută de viața în familie, nu este mulțumită de soțul său, lui îi va fi greu să se autorealizeze, să devină un om de succes...

De ce bărbații înțelepți și pricepuți nu-și economisesc banii ca să cumpere cadouri pentru iubita sa, de ce se străduiesc să le protejeze de orice muncă neplăcută și să le înconjoare doar cu impresii și lucruri plăcute? Bărbații aceștia știu că o femeie satisfăcută e o sursă de bunăstare, prosperitate și fericire pentru întreaga familie.

 

Sursa