De cereale de tratament

/ Vizionări: 4930

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


De cereale de tratament După cum ştim, pâine - este hrănitoare şi sănătoase alimente sănătoase. Dar cum mulţi ştiu că o lungă perioadă de timp în Rusia cu ajutorul de cereale tratate cu diferite boli?


Trata stomac!
Pentru a scăpa de senzaţii neplăcute, prăji o bucată de pâine albă pe o lingurita de unt topit. Atunci când pâinea sa răcit, se pune timp de 30 minute într-un pahar de apă potabilă. Tinctura de rezultate, dura 3-4 pe zi.

Gât?
Pune pâine în lapte de fierbere. În cazul în care miezul este saturată şi un răcoros pic în jos, mânca-l imediat. A face acest lucru util pentru o procedura de 3 ori pe zi si simptome vor trece.

Alungă insomnie!
pâine de grâu cu secară şi de a ajuta cu insomnie. Două tipuri de pâine ar trebui să taie mărunt şi se amestecă în proporţii egale. Apoi adăugaţi o saramură de câteva linguri castraveti, murături şi o jumătate de linguriţă de lapte acru. Amestecul rezultat este plasat pe frunte de două ori pe zi - dimineaţa şi seara, şi după 10-15 minute spălaţi cu apă. Vă sfătuim să încercaţi şi somnul dulce!

Prin Uliana Volkova
l-navigator.ru